Ja juz zaglosowalam![]()
Ja juz zaglosowalam![]()
Ale ciężko było mi wybrać między 6 pracami-masakra sześć prac bardzo mi sie podobaa tu tylko trzy prace-ale muszę przyznać dziewczyny bardzo sie postarałyście-widać w kazdej pracy serce włożyłyście i trzymam kciuki za Zwyciężczynie
![]()
SZCZĘŚLIWA
nadal nie potrafię zdecydowaćkilka prac bardzo mi się podoba...sama nie wiem, którą wybrać
![]()
muszę się chyba z tym przespaćmoże jutro mnie oświeci
![]()
ja mam ten sam problem, dlatego nie głosuje bo uważam, że kogoś napewno bym skrzywdziła, gdyż prace są bombowe a wybór naprawdę nie łatwy... postarałyście się dziewczynki, jestem z was dumna! (NO I Z SIEBIE TEZ HEHE)
KAMIS AJ LOF JU
śmieszne twoje stwierdzenie heh bo w konkursach zawsze ktoś jest pokrzywdzony i nie każdy wygra a po to sie głosuje żeby wybrać tą pracę, która jest najlepsza czy najładniejsza czy co tam jeszcze...heh Po to się robi konkursy...
P.s. Rozpoznałam następną pracęBo w tym samym stylu ma prace na innym konkursie
![]()
Ostatnio edytowane przez Agusia_pa2 ; 24-10-2009 o 12:04
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a ja prawie żadnej nie rozpoznajetylko sie domyslam, która to Agusi ale też nie jestem pewna
mogły by już być wyniki, bo mnie już ciekawość zżera, która praca jest czyja
![]()
też jeszcze nie zagłosowałam, jest kilka które mi przypadły do gustu. zaraz będę myślećja nie poznają żadnej pracy, zaraz się im przypatrzę pod tym kątem...
już wysłałam głosy![]()
Ostatnio edytowane przez asia ; 24-10-2009 o 13:23
a ja jeszcze sobie poczekam z glosowaniem bo jak zawsze nie moge sie zdecydowac![]()
u mnie to było tak: najpierw budowa i wzór, potem odrzuciłam te w których bym nie umiała chodzić ze względu na długość (tzn użytkowość). 3 miejsce wybrałam za pomysł, który bardzo mi się podobaale było ciężko wybrać tylko 3
![]()
ja to od razu musiałam zagłosowac na te co pierwsze rzucily sie w oczy.. bo jakbym sie zastanawiała... to nigdy bym nie zagłosowała bo bym nie mogła sie zdecydowac![]()
Chyba najtrudniejszy wybór prac![]()
A ja chyba poznaje prace Dymci naszej-ale nie jestem pewna![]()
SZCZĘŚLIWA
Ja tez poznaje Dymciale pewnie mojej to nikt nie rozpozna
![]()
ale to różnie bywa z tym poznawaniem, przy avatarze nieszkam myślała że rozpoznała moją a jednak niewięc kto wie
![]()
no no no dziewczynki prace wypasja juz zaglosowalam
powodzenia życze i z niecierpliwoscia czekam na wyniki
![]()
Instruktor i Główny Dystrybutor NailSecrets na woj. Łódzkie
http://www.centerbeauty.pl
center.beauty@onet.eu
https://www.facebook.com/Center.Beauty.Pajeczno
Zapraszamy do współpracy
nooo takie rozkminianiehahaha
Jejku już nie mogę się doczekać wynikówJa też wiem, która praca jest Dymci i łatwo było pooznać,ale nie powiem po czym
![]()
KAMIS AJ LOF JU
kurde ja zaglosowalam juz ze dwa dni temu i teraz wlazlam zeby zobaczyc jeszcze raz prace i widze ze nie wyswietlily mi sie wczesniej wszytskiea zaglosowalabymchyba inaczej..
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
o kurcze to i ja sprawdzę czy mi się nie wyświetla więcej
nadal mam 39 prac uff...już mi się gorąco zrobiło,że nie obejrzałam wszystkich
Ja już mam jedego pewniaka na podiumwaham się pomiędzy kilkoma pracami
no i oczywiscie gratuluję uczestniczkom pomysłowości
![]()
a co się stało?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)