Witam, interesuję się stylizacją paznokci .Mam nadzieję ,że wiadomości i ciekawostki o których piszecie pomogą mi w zgłębieniu tajników wiedzy na ten temat.![]()
Witam, interesuję się stylizacją paznokci .Mam nadzieję ,że wiadomości i ciekawostki o których piszecie pomogą mi w zgłębieniu tajników wiedzy na ten temat.![]()
Witaj![]()
witam Was wszystkie..podczytuje was od paru dni i w koncu postanowilam sie przywitac![]()
Witam
Nadszedł czas aby się przywitaćOd jakiegoś czasu zaglądam tu codzień, dość pasożytnictwa - pora się ujawnić
coś podpowiedzieć...o coś zapytać...
Witam raz jeszcze - Kaśka jestem![]()
witam serdecznie![]()
Czesc
Dziś zostałam zaproszona na Wasze forum no i się zarejestrowałam
Mam na imię Monika, jestem z Żor. Interesuję się stylizacją paznokci i od października uczęszczam na studium "Wizaż i stylizacja paznokci"![]()
Mam nadzieje, ze dużo wyniosę (wiedzy) z tego forum i ze bedzie Wam miło w moim towarzystwieJa nie gryzę
![]()
witajcie dziewczyny![]()
Witajcie!
Jestem NatiaMam.. eh, no dobra... 19 lat.
Właśnie zaczęłam robić studium Kosmetyczne, jednak najbardziej interesują mnie pazurki, ich malowanie, zdobienie itd. Mam zamiar rozpocząć własną domową działalność.
A oprócz kosmetyki to mam mężusia Darusia;*, kocham podróże, gotować i piec.
![]()
Witaj u nas![]()
![]()
Witam wszystkich! Cieszę się, że się tu znalazłam internet jest pełen różnych stron z forami lecz najczęściej korzystają z nich zazdrosne samolubne stylistki które nie szczędzą nieprzyjemnych komentarzy osobą które chcą podzielić się swoją wiedzą i przede wszystkim tym którzy o tę radę proszą.
witam![]()
Hej! chcialabym sie przedstawic, troszke ze spoznieniem, bo udzielalam juz sie na forum (malo) a nie przedstawilam sie. Jestem Paulina , mam 21 lat,studiuje zarzadzanie. od roku interesuje sie paznokciami, narazie dochodze dp wprawy z zelem
ale chcialabym sie tez nauczyc robienia akrylem
i mam nadzieje ze mi w tym troszke pomozecie
) myslalam tez o jakims kursie, ale narazie brak mi czasu
i kasy
(
P.S. z urzedu pracy zapisalam sie na kurs kosmetyczny)
Hejjestem Sylwia
interesuje sie on dawna zdobieniem paznokci, chciałabym sie teraz zająć robieniem paznokci akrylowych
![]()
dzieczyny witajciemam nadzieje ze bedzie Wam u nas dobrze
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
napewno![]()
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imie Asia. Przygode z paznokietkami zaczelam cwiczac na samej sobie okolo 2 lata temu. Wiadomo pierwsze byly troche krzywe itd. W tej chwili wychodzi mi znacznie lepiej ale wciaz duzo jeszcze musze sie nauczyc. Jeszcze raz pozdrawiam.![]()
Witam , nazywam się Kasia mam 30 lat , swoją przygodę z paznokciami rozpoczęłam 4 lata temu , dziś mogę powiedzieć ze mam sporą liczbę zadowolonych klientek , w tej chwili posiadam już swój salon i tam właśnie spełniam się zawodowo ... mam nadzieję ze dowiem się tutaj na tym forum wielu ciekawych informacji , borę sie za rozglądanie i zapoznanie się z postamipozdrawiam
Witam nowe forumowiczki![]()
Witam.
Od nie dawna zaczelam sie bawic w zdobienie paznokci, nawey juz mialam 3 klientki ktore byly zadowolone jak na moje poczatki. Szukam inspiracji i fachowych porad jezeli chodzi o technike calego procesu. Jeszcze nie wiem czy zostane taka prawdziwa stylistka ale... pozyjemy zobaczymy.Pozdrawiam.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)