No nie...Kocham to dostarczanie emocji
!
Nawet mam już pomysł![]()
No nie...Kocham to dostarczanie emocji
!
Nawet mam już pomysł![]()
oooojeszcze jeden konkurs
ale fajnie
![]()
Świetny temat konkursuMam tylko problem, bo konkurs goni konkurs, a ja na razie mogę robić tylko sobie pazurki...no nic jakoś muszę się sprężyć
Wielkie dzięki organizatorom za nowy konkursik
!
bo tu są same konkursy. i nie ma czasu na nudy. tak że dziewczyny do roboty czekam na wasze prace.
![]()
ale szaleństwo, ile konkursów
trzeba sie wziąc do roboty i zaczac dzialac
super, tyle konkursów
fantastycznie
No no znów konkursik! No to trzeba będzie coś wykąbinować!
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
a jak można się dowiedzieć ile ma sie % aktywności?
aniusia, muszisz najechac myszka na ten zielony pasek pod Twoja nazwa uzytkownika
Super konkursy, a pomysłów brak narazie. Ale posty wpisze i postaram się coś wymyślić na te Andrzejki, a nóż mi się uda znalesc na podium![]()
fajny temat konkursu
![]()
Fajny konkursikCiekawa jestem juz prac heh
Pozdr
Dzięki dziewczyny i chłopaku![]()
Kolejny konkurs tak szybko !
Super jesteśta![]()
jedna łapka, czy dwie?
mnie też wczoraj olśniłosuper konkursik.. a moje paznokcie będą biedne
hehe
Mój blog
www.paznokcie-olusia.blog.onet.pl
kurde, mam nadzieje ze cos tam zrobieteraz mam taki okres ze do prawka sie ucze i mam do późna praktyki. masakra. ale sie nie poddam!
![]()
KAMIS AJ LOF JU
ale fajnie .... wlaze tu z bolem glowy i moim wpol zamknietym oczkom ukazuje sie konkursliiii i do tego jakie nagrodziszony
suuuper
a wogole to umieram ....
Kurcze wchodze teraz na grono i na głownej patrze na niebieskim polu 3 informacjie.. i szok... myslałam ze jakas informacja po prostu a tu ze konkurs.. hehemiłe zaskoczenie
![]()
kurcze ale cudne, forum, nie można się z nim nudzić, co róż to nowe świetne konkursiki i cudne nagrody... ach... tylko teraz trzeba najeść się sałaty żeby szare komórki z jesiennego odrętwienia się obudziły i do dzieła... powodzenia wszystkim
Następny piękny konkurs
Na kim mam tylko zrobić pazurki![]()
super temat i super nagrody może się skusze![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)