ABC Nailstore
Active
Alle Paznokcie
Bass Cosmetics
Charbonne
Christrio
CM professional
EF
ENS
Entity
EzFlow
Gabrielle
Golden Nails
Grafiti Nails Cosmetics
IBD
IMS
i-nails (DR)
Infinity
La femme
Lady's Nails
Mistero Milano
Nail Designe
Nail Pro
Nail selection
Nails company
NfuOh
NSI
Perfect Beauty
Perfect Lady
Ra Nails
Rendezvous
Reni Nail
Sapphire
Silcare Eco (sequent eco)
Silcare Lux (sequent)
SPN
Sun Flower
Waller Polska
Yasmin
Inny
[quote=pinusia6;75596...... a co z DOBRĄ RADĄCo o niej sądzisz o akrylach i akcesoriach
Bo słyszałam, że mają nienajgorsze produkty
Słyszałam że mają dobre pędzle i pilniki
Co Ty o tym sądzisz
[/quote]
ja kupuję u DR i nie narzekamMsle, że zaletą DR są rozsądne ceny i koszty wysyłki no i oczywiscie w miarę dobre produkty
o masz a ja kupilam czarny akryl
ciekawe co to będzie:
![]()
Widzę, że zdania są podzieloneAle chyba jednak zastanowię się nad SUN FLOWER
Podałaś mi linka do zestawu z allegro.pl tam są akryle po 6g i liquid 40ml na ile starcza taki zestaw
![]()
No ja dopiero zaczynam przygodę z akrylem więc postanowiłam iść na kursNo i chyba tak zrobie kupię sobię na początek ten zestawik i zobaczymy co to takiego
No to nieźle pakują
hehe
Kurczę dziękuję za pomoc na prawdę jesteś jedyną osobą która udzieliła mi jakich kolwiek rad
A Ty jesteś po jakimś kursie
Bardzo ładne pazurki robisz
![]()
Wszyściutko na allegroU mnie w mieście jest tylko jeden sklepik z takimi artykułami do paznokci (co prawda wogule żeli nie ma, ale co tam
) i kupuję tam czasami ozdóbki, waciki bezpyłowe i pilniki bo ma tanie
A tak to na allegro, zwykle od Magdy Szewczyk, Allepaznokcie, dekoratynki i innych![]()
Dziewczyny moge zrobić tak, że zrobię frencz z samego covera i białego akrylu bez cleara? bo bez cleara frencz jest bardziej "wyrazisty" i na to sam nabłyszczacz?
A ja mam problemA właściwie to prośbę... potrzebuję jakiegoś ładnego różowego akrylku... Ten który mam, to praktycznie jest przezroczysty
i nie wygląda za fajnie... Czy może mi któraś z was jakiś polecić
PROSZĘ![]()
Chciałabym żeby miał łądny różowy odcień i zakrywał tipsa, i niedoskonałości pazurkaheee...
czekam na propozycje....![]()
Fajnie tylko chodzi mi o konkretny produkt![]()
do zakrywania płytki (maskowania niedoskonałości,nadawania koloru) służą covery i preparaty o nazwie masked.W przypadku wątpliwości polecam : http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...e-o-pomoc.html .
PRZEPRASZAM ZA OFFTOPA!
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html warto czytać regulamin![]()
wow no dziekujejaka Ty oczytana
![]()
to ja proponuję z Perfect Lady, ma śliczny deliktanie różowy odcień, kryje w 100%. Kamuflaż natural french pink.![]()
Słuchajcie a co myślicie o nail design czy jak kto woli Abc International, bo ja ich używam i powiem że dość szybko akryl się zapowietrza i pazurki trzymają mi się 2 do max 3 tyg.
A no i kto jest ta dobra rada?![]()
Ostatnio edytowane przez Melijka ; 30-12-2009 o 11:16
melijka
tu masz adres sklepu dobrej rady www.dobrarada.com.pl
akryle od nich są dobrej jakościmogę polecić
![]()
nfuoh polecam![]()
NSI na takich akrylkach uczyłam się u koleżanki. całkiem dobre ale i-nails też polecam. Tanie i dobre![]()
Ja probowalam roznych coverkow akrylowych tj: NFU.Oh,Infinity,PB,NS no i Magnetic-Prestige z tych bylam zadowolona i moge polecic.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)