mam zawał.
---------- Dodano o godzinie 22:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
i dobrze ze Cię zmotywowały bo wyszło PRZEpiękne
ja to ćwiczę, nie wychodzi, ćwiczę, nie wychodzi... zostawiam wszystko w spokoju mówiąc ze to nie dla mnie i wracam za pare dni![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 31-10-2011 o 09:15 Powód: post pod postem
Kalaga świetnie Ci to wyszło![]()
bardzo fajna metoda,cudenka mozna dzieki niej tworzyc na pazurkach,sama zaczelam troszke cwiczyc,szukam tylko dobrego pedzelka,moze udalo wam sie znalezc taki do tego typu zdobien ?
dziewczyny niezle wam idzie,![]()
oj tak śliczne te wasze samotniaczki - wzroniczki
co do pędzelka to ja używam naturalnego nr 4 takiego jak do żelu płaskiego
A to moje pierwsze malowanki![]()
Kurcze, dziewczyny, ale Wam te kwiatuszki ślicznie wychodzą...mi jakoś nie bardzo. Niby robię kolejno ruchy, jak w tych filmikach na początku, ale nie wychodzi tak, jak powinno. Nie wiem, może mam nieodpowiedni pędzelek...jeszcze muszę poćwiczyć i zobaczę, co będzie się działo. No,ale jak widzę Wasze ćwiczonka, to od razu mam większą motywację do ćwiczeń![]()
kochanie pedzelek tu odgrywa bardzo wazna roleno i farbki... zalezy jakie masz , jak mialam te w tubkach to mi nic nie wychdzilo, a jak kupilam od dobrej rady to momencik i mazgaje zaczely cos przypomiac
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
zgadzam się z dzidzią w 100%mi też w tubkach wychodziło tak tam, zależy jaki pigment, a w słoiczkach (od allepaznokcie) jest super. tylko wydaje mi się że lepsze są farby już gotowe a nie wodorozcieńczalne. no i pędzel polecony przez nieszkam - bajka
![]()
moje pierwsze gniotyco myslicie?
Załącznik 11395
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
baardzo ładne, dawaj teraz mini wersję![]()
spokojnie dopiero dzisiaj dorwałam farbki hihijutro cos wymodze na paluchu ^^
moj pierwszy i ostatni raz
![]()
ej no co ty, dlaczego ostatni raz? jakie masz farbki? fajnie ci to wyszło przecież
no wlasnie...dlaczego ostatni ? Aga no...Agi sie nie poddaja![]()
ladnie wyszedl ja na pierwszy raz....zobacz Woszczura jakie "kupy" robila![]()
a teraz jak fajnie
![]()
ja sie do tego nie nadajenie przez to ze nie chce, tylko nie moge, bo bardzo mi sie rece trzesa
od dawna sie z tym zmagam, ale to sie nasila kiedy musze sie do czegos przylozycnp namalowac cos prosto albo pomalowac paznokcie poprostu nie jestem w stanie tego zrobic bo rece mi bardzo drza
farbki kuilam w plastyku 6 kolorow w tubkach, sa fajne bo rzadziutkie
agulusia bardzo fajnie wyszło! jak na małej powierzchni i na pierwszy raz to bomba!
Ja mialam dzisiaj modzic i nie mialam czasuAle co sie uciecze to nie odwlecze!
nastepne podejscie
niebieski koszmarny a kwiatek kurde za duzy wyszedl
tips 4 i pedzelek 4 chyba sobie plaska 2 musze kupic![]()
Agulusia super ale wiesz piszesz że rzadkie farbki a mi sie wydaje właśnie że lepsze są gęściejsze![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
piękne kwiatuchy dziewczyny![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
mnie się podobają te kwiatki![]()
agulusia ciekawe początki czegoś pięknego, trochę ćwiczeń i cuda tworzysz jak Rosjanki
a co gęstości farbek ja mam bardzo różne konsystencje, więc zależy jakie zdobienie robie to inna konsystencja farbki
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)