Cześć dziewczynki.Dawno mnie tu nie było za co przepraszam,bo wypaliłam z pomysłem o spotkaniu i tyle mnie tu widzieli
Ale teraz całkiem na poważnie.W Dąbrowie Górniczej,na ul. Kasprzaka 46 restauracja-pizzeria ADRIA. Tam w każdą środę od godz 17:00 chciałabym spotykać się ze wszystkimi "Tipsiarami"
Będziemy mieć rząd stolików i każda przyniesie swoje bogactwo,podzielimy się doświadczeniem i umiejętnościami,a dodatkowo możemy zrobić dzień promocyjny dla klientek i robić tipsy np za 40zł. Wjazd na to spotkanie to 10zł. Do tego jest bar(drineczki
),objady już od 10zł i tak samo pizza.Zaczniemy od 25.11.2009. Tylko mam do Was GORĄCĄ PROŚBĘ
! Niech każda z Was zadzwoni do mnie,albo chociaż wyśle eska,czy będzie,czy dotrze,żebym wiedziała ile nas będzie i ile miejsc ustawić. Mój fonik . Każdą dzwoniącą wpiszę na listę i będziemy wiedzieć czy to wogóle się uda. Aaaaa,jeszcze co do kosztów-czemu 10zł? Jak mówiłam,lokal jest brata,więc jak to stwierdził-chociaż za prąd i wodę niech będzie miał
Jeśli macie jakieś koleżanki,które odrazu chcą przyjść np zrobić pazurki,to oczywiście zabierzcie je ze sobą i będą naszymi pierwszymi klientkami.Ja bardzo bym chciała,żebyśmy w ten sposób zrobiły sobię reklamę.Dziś "Tipsiarek" jest dużo,więc konkurencja też jest nie mała,ale w taki sposób chyba mało kto działa i jeszcze jak będziemy miały tanio,to może będziemy miały więcej chętnych.A do domu też nie każda pani chce przychodzić,więc może do lokalu prędzej się skusi
To taki mały pomysł i czekam na odzew
Jeszcze podam ale częściej złapiecie mnie pod telefonem.Pozdrawiam gorąco i cóż...życzmy sobie sukcesu