Cytat Napisał pomijacz Zobacz post
ojj kochane.. ja jestem na diecie pod opieka dietetyka... w ciagu 5 tygodni schudlam 5 kg.. eraz leci 8 czy 9 tydzzien i wydaje mi sie ze nie schudlam nic;/ wppierniczam slodycze itp a nie wolno mi ;/
zjadam 5 posilkow dzinnie bialkowwo-weglowodanowych ale... ech...

kiedys sama schudlam 25kg w ciagu roku i bylo fajnie.. az poznalam mojego i zaczelo sie lenistwo przzytylam z powrotemm 25kg( obecnie przzy wzroscie 169 waze cok 88kg ;/ .. a kiedys juz wazylam 67kg.. macie jakies sposoby na motywacje jakas?
jak to przeczytalam to mialam wrazenie ze to ja napisalam. mam to samo tylko nie jetem pod opieka dietetyka. najwazniejsze jest zeby regularnie jesc, ja juz chudne w oczach. od początku listopada schudłam 6 kg. odstaw słodycze bo bedziesz wyglądała jak spaaślak nie oszukujmy sie.... wiem co to znaczy....

---------- Dodano o godzinie 13:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:05 ----------

i dobijaja mnie reklamy z tymi zdieciami bab grubych i niby po miesiacu ze sa piekne, u nas na forum tez sie taka reklama wyswietla z babą z niebieskiej koszulce. jestesm z zawodu fotografem wiec photoshopa troche znam. TAK BESZCZELNIE PRZEROBIONE i jeszcze nie dokładnie, ze idzie tylko sie za glowe złapać...