Ogarniam sie, pije soczek. przeglądam forum
myslalam ze wyjde dzis z siebie-wczoraj przez ten szpital musialam odmowic jednej klientce, dzis dzwoni i pyta czy ja przyjme czy ma sobie kogos innego poszukac? to sie nazywa tupet.
jeszcze 5 min i spokoj w domu-maz ma do 20.00 czas na graniekupil sobie znow jakas wojenna gierke
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:56 ----------
ja mam teraz nauczke i jak juz ide na remont do mieszkania to tylko sprawdzic jak chlopakom idzie i czy sie nie leniaa z paznokciami to maxymalnie jedna klientka na 2 dni-teraz sie ciesze ze nia mam ich duzo
uwazaj na siebie![]()
![]()
powodzenia
![]()
próbuję się skupić na nauce do jutrzejszego egzaminu z pozytywizmuale wole na forum siedzieć
![]()
Ja dzis niestety malo posiedze bo jade na pokaz do gubinabede dopiero w niedziele i juz tesknie heh
milego weekendu
![]()
ah te czasy szkoly...dobrze ze nie trzeba sie juz uczycchociaz do szkoly bym sie cofnela ale bez stopni, prac klasowych itd...fajne czasy
a ja sie obzeram bialym kremem z orzeszkami i gotuje obiadek...no i jak zwykle siedze na forach![]()
bez ocen to i ja bym mogła chodzicI BYM NIE NARZEKAŁA
eh... dzis byłam z pieskiemu weterynarza bo rano jak mama z nim wyszła to rzucił sie na niego pitbul u przygniutł go swoim ciałem i ma jakiś wylew na łapce i kuleje i w ogóle taki markotny
a teraz czekam na tatę i brata, jak wrócą z pracy i jedziemy na rodzinne zakupy bo żarcie![]()
Noooo a ja właśnie wróciłam z zajęć (dzisiaj były szkolenia z Charmine Rose ---> mam dwa certyfikaty juuuupi)
a ja wstalam i jade zaraz na szkolenie z Janssena mam nadzieje ze bedzie warte uwagi bo zalezy mi na zabiegach z AHA.
a ja czekam aż pralka skończy prać bo chcę skorzystać z łazienki![]()
a mnie sie oczy kleja, od 6.20 na nogach jestem
teraz lece na zakupy i zobaczyc jak mi chlopaki tapete polozyli wczoraj-na szczescie remont dobiega juz konca.
tata tez juz marudzi ze musi jechac do domu, "bo co jak mamie zarowka wysiadzie?". ale ja go tak szybko nie wypuszcze-przyjezdza tylko raz w roku to moze jeszcze posiedziec-jeszcze do muzeum egipskiego obiecalam go zabrac![]()
a ja nadrabiam ,w koncu weekend wiec trochu sobie odetchne i moze w koncu konkursowe pazurry zrobie...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ale sie pieknie dzien zaczal-mam nadzieje ze caly taki tydzien bedzie
kuchnia zamowiona i juz w piatek mozna odbierac, szkola rodzenia zalatwiona-od razu humor sie ma lepszy jak wszystko idzie gladko
lece do tesciowej po obiad (zupka pomidorowa i pierozki)
nuddddno mizaraz sie musze zabrac za porzadkowanie ubran do szafy, bo w koncu zlozona, a ile tego jest
juz mi sie nie chce
Rudi Ty chyba lubisz swoja tesciowa![]()
szykuję się do pracya nie chce mi się
![]()
a ja właśnie pożegnałam się z moim chrześniakiemz takim dzieckiem mogłabym cały czas siedzieć
Dodaje fotkę żebyście mogły zobaczyć
<dumna ciotka musi się pochwalić>
![]()
A dziękuję bardzo![]()
czekam na meza-pojechal do gorzowa po zamowione meble do kuchni-podobno jeszcze ladniejsze niz w internecie-nie widzielismy ich na zywo przed kupnem
oparzylam sie w reke rano-prasowalnica do wlosow mi sie wyslizgnela i w ostatnim momencie zdarzylam ja na nieszczescie zlapac, tylko ze zlapalam za te gorace blaszki i mam na calej dlugosci palcow bableciekawe jak pilnik bede trzymac
![]()
wróciłam jakis czas temu z pracy i nie mam siły oraz zasypiam juz przed komputerem wiec kłade sie powoli spać
DOBRANOC !
to sie myszka nazywamoja mama sie wystraszyla jak byla ze mną w ciąży czegoś i się złapała hmmmm wole nie mówić gdzie ale mam myszke
Ale to jest sexy podobno hehehe
![]()
KAMIS AJ LOF JU
gram na psp,wlasnie mam chwile przerwy wiec przegladam forum
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)