dziewczyny, potrzebuję rady, przebrnęłam przez pierwsze 13 stron tego tematu i już nie mam siłypodpowiedzcie czy bardzo różnią się od siebie te akryle (zwykły kolorowy i 3D)? Ma któraś porównanie?:
Akryl kolorowy 3g mały słoik 15 zielony :: dobrarada
vs.
3D Akryl (01) biel kredowa 5g :: dobrarada
wolałabym zwykłe kolorowe bo tańsze i gama kolorystyczna bardziej mi odpowiada, ale czy dobrze lepi się z nich kwiatki?
kolejne pytanie to czy któraś ma porównanie co do liquidów, który lepszy dla początkującej (chodzi wyłącznie o kwiatki, nie budowanie pazurków):
I-nails Liquid SPEED - płyn do akrylu 50ml violet SZYBKOSCHNĄCY :: dobrarada
vs.
I-nails Liquid PREMIUM - płyn do akrylu 100ml violet :: dobrarada
Chciałabym ozdobić kilka rzeczy, nie paznokcie (tzn. najpierw muszę poćwiczyć, bo nigdy nie miałam styczności z akrylem, dlatego te pytania). Gdzieś na początku tematu czytałam, że nie trzeba na klej przyklejać kwiatków np. do telefonu,zapalniczki, ale czy będą się trzymały na szklance/wazoniku? wystarczy te przedmioty odtłuścić? czy jakoś zmatowić trzeba? Bo jak telefon w kieszeni cały czas, albo w torbie jest, to nie odpadają te kwiatuchy?
Z góry dzięki śliczne za odpowiedzi lub linki do odpowiedzi![]()

podpowiedzcie czy bardzo różnią się od siebie te akryle (zwykły kolorowy i 3D)? Ma któraś porównanie?:
Odpowiedź z Cytatem