ja uwielbiam plastry miodu,opalizujące brokaty i koronki chociaz jet z nimi troche zabawy
ja uwielbiam plastry miodu,opalizujące brokaty i koronki chociaz jet z nimi troche zabawy
ja lubię brokat, hologramy, stempelki, cyrkonie i kolorowy akryl
ja cyrkonie swarovsky
Mnie się bardzo podobają pazurki zdobione "na komplet" tzn motyw ten sam na każdym pazurku, ale w różnych kolorach.
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
ja strasznie lubie holo i piegi lubię płaskie pazurki, żeby nic mi tam nie wystawało ale u kogoś świetnie wyglądają SV
a ja lubie brokaty piegi cyrkonie farbki akrylowe i roznego rodzaju kwiatki szczegolnie szuszone
mogę zatapiać chyba wszystko, ale raczej tak jak u większości, najbardziej ostatnio uwielbiam, brokaciki, akryliki colorowe i farbki
ja lubie jak sie swieci wszytko co sie da zatopic, niteczki brokat koronki , perły, dosłownie wszytko a zdjecia bym dodala ale kurcze nie wiem jak(i tak samo album )
buziaxy
no to zaczynamy
a ja bardzo lubię muszlę kruszoną, liście (skrzydła ważki), cyrkonie sv,i wszystko co malowane farbkami , ale mnie do malowania farbkami jest bardzo daleko
Ostatnio edytowane przez Elizabeth76 ; 28-01-2010 o 20:18
uwielbiam wszystko co się błyszczy i świeci ;D
ja lubię takie
mi się czasem french podoba a czasem nie zależy od mojego nastroju. Czasem mam tak, że zrobię sobie pazurki a później tzn na następny dzień grzebię przy nich bo mi sięnie podobają Głupol taki ze mnie ... heh
czasem mam ochotę na coś innego co rzuca się w oczy np. te kolorowe
maj fejworit pink
Ostatnio edytowane przez nanami7 ; 28-01-2010 o 21:31
ja lubie koronki i brokaty ale tez zel 3d.
farby tez lubie ale nie mam reki do malowania.
ja uwielbiam brokaty, pererłki, Sv, malowanki farbkami (ale ja nie potrafię malować)
bardzo lubie zdobienia wypukle ale caly czas robilam akryl, ostatnio skusilam sie na zel 5d i mam pytanie czy nie macie z nim problemów? nie ciagnie sie za bardzo?
Twistery kolorowe tęczowe - dekorynka
czy ktoś robił pazurki z tymi ozdobami ? albo widziałyscie gdzies? korci mnie
aukcja wygasła, wiec wrzucam zdjecia.
Zdjecia z allegro od Dekorynki.
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 02-07-2011 o 11:53 Powód: wygaśnięcie aukcji
ja uwielbiam pyłki i miniholo, wszystko w opal. kolorkach
Ja wszystkie uwielbiam... a najbardziej podobają mi się te, których jeszcze nie posiadam ale to się zazwyczaj szybko zmienia, bo zawsze się znajdzie powód, aby złożyć kolejne zamówienie
nie zakładałam noweg ematu i nie wiem czy dobrze wcisnelam ale popatrzcie na to
Ołówki z kryształami Swarovskiego | pomysły na zakupy: prezenty i gadżety
ja od piatku pokochalam glittery
ja ostatnio polubiłam wszelkie hologramy.
Zapraszam: www.my-nailart.blog.onet.pl
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)