to podobnie jak ja...![]()
to podobnie jak ja...![]()
a ja pazurki zrobiłam tylko teraz mam problem bo nie mogę wybrać 3 fotek![]()
Dziewczyny wystarczy, że się toszkę poudzielacie i napiszecie trochę postów![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
dacie rade mieć te 7% dziewczyny!
no dobra skoro we mnie wierzycie to sie sprezam i zabieram sie do przegladania forum tylko mam problem z otwieraniem zdjec innych urzytkowniczek![]()
a ja bede w niedziele robila pazurki...
troszke sie spezylam i juz troszke nadrobilam z tymi procentami jeszcze raz dzieki dziewczyny![]()
tez mam pomysla tylko ne wiem czy zdaze zrobic...
Chyba wezmę w nim udział, dopawdy nie jestem profesjonalną stylistką, dopiero zaczęłam przygode z paznokciami i czekam na szkolenia, ale w wolnej chwili stworze to co potrafięLiczy się zabawa
![]()
hihibrawo dziewczyny
tak jak nie wiedziałam co zrobić, teraz mam 2 pomysły, musze najpierw na sztuczniaku sprawdzić..
![]()
Ile jest juz prac![]()
ja neistety dzisiaj dopiero zabieram się do roboty! mam nadzieje, ze calkiem względnie mi to wyjdzie![]()
KAMIS AJ LOF JU
AAA ja zaraz wysylam... z nudównie chce mi sie czekac do 30stego bo jak mi tak neta zabraknie ?
hehe
poszlo
dymcia nie straszdziś ściągnę swoje stare (robie na sobie)..
no ja tez robilam na sobie
dziewczyny podobno maja w tym tyg wylaczac neta w calej Polscespieszcie sie
!
ale smieszne z tym netemja zabieram sie do roboty dopiero jutro i mam nadzieje ze zdarze udalo mi sie uzyskac 7% aktywnosci dzieki kochane za motywacje
![]()
a ja nie mam czasu zdjać swoich..:/
dymciu nie strasz proszę'![]()
no to ja już prackę wysłałam tylko nie wiem czy dobrze zrobiłam zdjęcie z tunelem w szpicach![]()
ja prawdopodobnie w piatek bede robić![]()
A ja swoje stare pazurki wczoraj zdjęłam , tylko czasu brakuje na zrobienie nowych.....Obym zdążyła, bo byłoby żal....![]()
Nie wiem gdzie, wiec pisze tu, kochani sędziujący konkurs. Zrobilam paznokcie-nie doczytalam i jak przyslowiowa blondyna trzasnelam 40 fot nie wiem dlaczego-zalozylam, ze tunele w szpicach sa nieistotne i oczywiscie nie mam zdjecia tuneli. Dyskwalifikuje mnie to i musze zrezygnowac z wziecia udzialu w konkursie?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)