a ten medal to się dostaje po zakończeniu konkursu czy co ? Bo teraz się zastanawiam, czy moje pazurki doszły czy nie ... :/
no udlo sie z tymi 7% za chwilke mam klientke a pozniej chciala bym zrobic te konkursowe szkoda tylko ze na sobie![]()
Ja w sobote idę na Andrzejki- brzebierankiI będę diablicą
Wiec dzisiaj zrobię sobie pazurki ala diablica![]()
Lider Sprzedaży AVON! Zapraszam!
Zaczynam przygodę z paznokciami! Trzymać kciuki
zdecudowania lepiej na sobie, jak ktos za dlugo siedzi to zaczyna marudzic a nam nerwy puszczaja![]()
Chodz i tak nie moge wziasc udzial w konkursie, jestem nowa i nei wiem aktywności.
Jak to jest w ogole liczone, bo w FAQ nei znalazła, Liczy się ilość postów, Czy to jest liczona jakas srednia z iluść tam dni?
Lider Sprzedaży AVON! Zapraszam!
Zaczynam przygodę z paznokciami! Trzymać kciuki
tez tak myslalm a sie udalo wystarczy dodac kilka postow skomentowac kilka zdjec i jest to 7% naprawde nie wiele trzeba
---------- Dodano o godzinie 16:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:27 ----------
a w sumie macie racje z tym ze na sobie lepiej a ja wlasnie skonczylam tylko musze zdjecia porobic
---------- Dodano o godzinie 20:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:30 ----------
wyslane ale z siebie zadowolona jestem to moj pierwszy konkurs![]()
dokladnie lepiej sobie bo klientki marudza jak im sie dluzej robi![]()
wpadłam na pewien pomysł ze zdobieniem... ale nie mam czasu go zrobic...no ale zobaczymy..
![]()
a ja już miałam 7 a teraz mam 5%![]()
Musisz utrzymywać poziom aktywności aż do zakończenia konkursu, wystarczy, że napiszesz kilka postów dziennie
adres na jaki wysyłamy fotki.. to?
konkurs(małpa)wzorki.info
dziękować gorąco![]()
..juz niedlugo i..
... bedzie OCZOPLĄS![]()
to my te prace będziemy w końcu oglądać?powiem wam że dla mnie trudny temat, bo magia ok, ale andrzejki mi wchodzą w paradę bo nie bawię się w to zbytnio i tak ciężko jakoś
to co wymyśliłam nie spodobało mi się na paznokciu...
![]()
Ja dzisiaj bede tworzycWiec jutro podesle fotki
Zobaczymy co z tego wyjdzie eehh
![]()
- Prace wysyłamy na maila adres konkurs (małpa)wzorki.info.
czyliwszystko jest wyzej napisane rowniez to co trzeba dopisac w mailuKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
---------- Dodano o godzinie 15:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:23 ----------
no tak nie doczytalam ze odpowiedz zostala udzielona
No właśnie, ja też mam pytanie odnośnie tuneli w szpicach...One tam, moim zdaniem są prawie niezauważalne, więc nie bardzo wiem, jak to zdjęcie zrobićBo przecież zwężający się szpic zasłania tunel. Może mi ktoś podpowiedzieć, jak zrobić ujęcie
?Czy tak zupełnie na wprost paznokci czy trochę z góry
?
![]()
z góry raczej nie wyjdzie, już raczej od dołu pazurka. ja będę robić tak po skosie od dołu (taki jest plan)
ja swoje fotki wlasnie wyslalam-od poniedzialku sie decydowalam ktore mam wybracaz w koncu maz zdecydowal za mnie
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)