może komuś się przyda, to naprawde łatwy i szybki sposób, może nie będzie efektu russian style ale, te też wyglądają przyzwoicie jak na początek.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
może komuś się przyda, to naprawde łatwy i szybki sposób, może nie będzie efektu russian style ale, te też wyglądają przyzwoicie jak na początek.Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
Moje motto? - Nigdy nie mów nigdy!
Nie wiem czy było ale wrzucam warto![]()
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
śłiczne, ech chciałabym takie umieć...
to tak łatwo i prosto wygląda na tych filmachgorzej w rzeczystosci
![]()
cudajuż mi się podziękowania skończyły tylko
ja mam nowe farbki, mam nadzieję że dziś zdążę przetestować
![]()
te kwiatki można ćwiczyc na wszystkimZałącznik 12063Załącznik 12048
Załącznik 12049prace rosjanek
swoją drogą chcialabym kiedys umieć tak ozdobić swoja lampę![]()
Ostatnio edytowane przez tusia ; 25-11-2009 o 13:42
tak Rosjanki ćwiczą na tym co pod ręką, ale tak ozdobić telefon, hmmm.... oj daleko mi do tego
oj taki telefonik chciałabym mieć![]()
ja prócz telefonu nie pogardziłabym tą lampą i wazonem![]()
owszemszczęka opada z zachwytu
![]()
ze stronki
Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub
zachwycające prace![]()
te poziomki apetycznie wygladajasuper to wyglada
podziwiam ludzi z takim talentem....
czy znacie jakąś firme z farbkami godną polecenia? kupilam jakis zestaw na targach ale po kilku otwarciach zastygły![]()
cudzilo poczytaj sobie tutaj http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...-akrylowe.html
dziekujęjuz znalazlam , wszystko przez to , ze dopiero sie wczutuje w forum..
takie wyczarowalam na szkoleniu
jestem zachwycona na poczatek
jaaakie łądne też chcę takie szkolenie..
Mała super te kwiatuchy wyszły. I jeszcze pierwszy raz - szok ...
dzieki dziewczyny
a to wlasnie skonczylam
mala beda z Ciebie ludziedopiero początek a takie cuda
![]()
mała świetne są! ja poprosze krok po krokualbo najlepiej przyjedz i mi pokaż jak to sie robi
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
mala wymiatasz... też coś dorzucam, chociaż przy twoich to sie moge schować... ja też mogę zaprosić na pokazywanie hehemalowane tymi nowymi farbkami, ze słoiczka, dość rzadkie
trochę spróbowałam na tipsach ale nie wykończyłam a potem na pazurkach od razu z wykończeniem i takie coś wyszło...![]()
z forum można się wiele nauczyć
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)