Strona 5 z 26 PierwszyPierwszy 12345678915 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 101 do 125 z 649

Temat: Piercing

Nałogowiec Avatar aneczka19895

Domyślnie Odp: Piercing

ja sobie sama zrobiłam trzy dziurki w uchu. ale ucho to nie taka straszna sprawa bo mnie np nie bolało. ale jakbym miała tak przekłuć np. język to nie ma szans choć bardzo mi się podoba

buzi :* Avatar DymciA

mi tata u uchu przebil ( na chrąstce) jak mialam ok 15-16 lat. a potem w liceum co jakis czas sama dorabialam dziurki w lewym uchu ( w sumie jeszcze 3 w jednym) a w drugim dwa na chrastce kolczyki mam do tej pory i w zyciu z nich nie zrezygnuje ( no chyba ze bede staruszka

jedno co mnie denerwowalo - ciagle gubilam kolczyki. mialam takie zwykle z motylkiem z tylu. i strasznie mnie to wkurzalo. w koncu kazalam Marcinowi mojemu pchac mi do tych maluch dziurek kolczyki do pepka .. oj bolalo trochu ale mam 3 kolczyki z pepka w uchu nic mi sie nie odpina, nic sie nei gubi no i dodatkowo mi si epodoba

nie draznić lwa ;) Avatar tusia

Aneta super kolczyki
    w pępkach tez macie dziewczyny super kolczyki strasznie mi się podobają ale raczej sobie nie zrobie(brzuch juz nie ten)
    za to w jednym uchu mam 4 dziurki....pierwszą przekłuła mi koleżanka mamy, drugą koleżanka z podstawówki a koleje dwie to juz sobie sama załatwiłam igłą do szycia

Rozkręcanko Avatar kittie

a ja mam w jezorku
    milam tez madonne ale zle sie czulam i nie nosze :>
    a ucho..no z 5 dziurek mam ale tez juz nie zakladam...

Nałogowiec Avatar wercia

Cytat Napisał hersa Zobacz post
    ja miałam 6 dziurek w lewym i 5 w prawym uchu (tato jesze w podstawówce mi przebijał, pamiętam jakby to było wczoraj, ta gumka do mazania za uchem ) ale już zarosły, zostały po jednej na każdym, nos przebiłam w wieku 12 lat u kosmetyczki, kolczyka noszę do tej pory, pępęk przekłuwał mi kolega jak miałam 15 lat i teraz uwaga- zaostrzoną antenką od radia bo nie mogliśmy znaleźć w aptece takiej grubej igły -bolało niemiłosiernie, tzn nie samo przebicie tylo przeciągnięcie kolczyka, od 3 lat nie noszę kolczyka, ale dziurka uparcie nie chce się zarosnać. W języku również robiłam jak miałam 15-16 lat u kosmetyczki, byłam przerażona, babka założyła rękawiczki i bez żadnego znieczulenia, bez szczypiec, poprostu trzymała w palcach mój język przekłuła, przeciągnęła kolczyk (koleżanki mówiły że krew im się lała, więc jak poczułam, że coś mi leci po brodzie to prawie zmdlałam, kolega, który był ze mną jako wsparcie później mi powiedział, że pierwszy raz w życiu widział żeby człowiek zrobił się zielony na twarzy, oczywiście okazało się że to nie krew, tylko ślina),byłam taka przerażona, że nie wiem czy bolało, jeszcze tego samego dnia kolczyk odkręcił mi się dwa razy i musiałam go wsadzać, co nie było proste w tak spuchniętym języku. Na drugi dzień od wkładania milion razy tego klczyka miałam tak spuchnięty język, że wszystkie zęby miałam na nim odciśnięte, ale nic nie bolało, a jeść mogłam już na 3 dzień bardzo chciałabym mieć kolczyk na lewej ręce między kciukiem a wskazującym, ale mój ukochany chyba by mnie zabił, noi wydaje mi się że o wszystko bym haczyła...
    bardzo mi sie podoba w jezyku i tez bym chciala miec... ale boje sie niesamowicie bo kazdy mowi ze boli i ze przez miesiac nie mozna jesc prawie... mam leka brr. Ale miedzy palcami bym nie polecala bedzie ci niesamowicie przeszkadzal
    "Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."

Cytat Napisał wercia Zobacz post
    bardzo mi sie podoba w jezyku i tez bym chciala miec... ale boje sie niesamowicie bo kazdy mowi ze boli i ze przez miesiac nie mozna jesc prawie... mam leka brr. Ale miedzy palcami bym nie polecala bedzie ci niesamowicie przeszkadzal
    miesiac? co za glupoty Ci ktos nagadal? ja mialam problem 2 dni...pozniej lajcik, moze to indywidualna sprawa ale...nie miesiac...losie no chyba ze ktos sobie przebija sam na chama i pozniej sie papra a nie goi (a jezyk goi sie bardzooo szybko) samo przeklucie tez nie boli, mnie nie bolalo

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

mnie przekłucie nie bolało bo miałam znieczulenie potem tydzien masakry i jechania na ibuprofenie i z kostkami ludu na języku (są też i plusy w tydzień z 5 kg mniej ). Jak opuchlizna zeszła już był lajcik niestety musiałam wyjąć bo zaczęły mi się dziąsła osówać troszke...

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

Totalna maniaczka Avatar hersa

Ja jak już pisałam, nie wiem czy boli, bo z przerażenia nie czułam , ale kolega który był jako wsparcie, przebijał zaraz po mnie i mówił, że nic nie bolało. On jadł normalnie już na drugi dzień, ja na czwarty, ale przypuszczam, że to dlatego, że mi się ten kolczyk odkręcał i grzebałam mnówstwo razy żeby go włożyć i zakręcić. A nie jadłam, nie dlatego, ze bolało (bo nic nie bolało później) nie mogłam jeść przez opuchlizne, coby jęzora nie uszkodzić i mama mi zupki mixowała co ja bym bez niej zrobiła...

Gość
    niezalogowany

he he... tak mi się przypomniała rozmowa u mnie w domu:

córka (4 lata) pyta mnie wskazując na przekłuty jęzor i na tatuaż na lędźwiach: "co to jest mamusiu?"
    zanim zdązyłam odpowiedziec mój mąz oznajmił:"chwilowy zanik mózgu córeczko!"

hersa masz kochana mamusie
    woszczur mogłabys pokazac tatoo

Gość
    niezalogowany

Cytat Napisał tusia4ever Zobacz post
    hersa masz kochana mamusie
    woszczur mogłabys pokazac tatoo
    było gdzieś. zaraz znajde

tu jest http://forum.wzorki.info/pielegnacja...html#post39036

o widzisz, że ja tam jeszcze nie dotarłam świetny tatoo

Debiutantka Avatar StrawberryNH

Ja mam trzy w lewym uchu (dwa na dole i jednego w chrząstce), jednego w prawym uchu... W pępku i w języku ) I w ogóle mnie nie bolało Tylko przy języku nie jadłam przez 3 dni xD

Wczytuje się Avatar laleczka

Ja mam kolczyk w pepku. I tak strasznie sie balam bolu, ze poprosilam ze znieczuleniem i bylo ok.

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

mam pytanie, straaaasznie podoba mi się coś takiego: chodzi mi o kolczyk pojedyńczy w skroni, tu jest lusterko, mi się podoba malutki swarowski:

czy orientujecie sie jak sie to robi? jak to sie zdejmuje? czy jest po tym dziura itp?

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar milenka_olsztyn

dla mnie to jest okrutne.... a dziura na pewno jest...

"Każdy Twój ruch ma coś na kształt serca..."

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

Cytat Napisał asia Zobacz post
    mam pytanie, straaaasznie podoba mi się coś takiego: chodzi mi o kolczyk pojedyńczy w skroni, tu jest lusterko, mi się podoba malutki swarowski:

czy orientujecie sie jak sie to robi? jak to sie zdejmuje? czy jest po tym dziura itp?
    to się lekko nacina i wszywa taki bolec z płaską końcówką - nazywa się to implant do tego nakręca się potem taką cyrkonie... dziura zostaje

VIP Avatar nanami7

jak dla mnie musi to wyglądać ślicznie z taką cyrkonią ale bardzo bardzo malusie by musiało być

hehehehe Avatar Agusia_pa2

taka cyrkonia na skroni śliczna ale to ucho bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee okropne to jest...jakaś masakra!
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

hehe ucho tak, okropne na razie znalazłam klej do ciała

poczytałam sobie dziś różne fora piercingowe, jest kilka metod zrobienia czegoś takiego, podejrzewam że po kilku lub kilkunastu latach by mi sie znudziło, a niestety jakoś nikt nie wstawia fotki po zdjęciu i jak to wtedy wygląda:/

nono ciekawe to w tej skroni...ale chyba bym sie ni zdecydowala :>

VIP Avatar nanami7

chciałabym zobaczyć tak na żywo jak będzie wyglądać ten kolczyk w skroni z maluteńkim svarowskim ...

macie może zdjęcie, jak wygląda blizna po kolczyku pod wargą ?

Cytat Napisał nanami7 Zobacz post
    chciałabym zobaczyć tak na żywo jak będzie wyglądać ten kolczyk w skroni z maluteńkim svarowskim ...

macie może zdjęcie, jak wygląda blizna po kolczyku pod wargą ?
    blizna? dziurka mala ledwo widoczna zaraz poszukam na jakims foto

edit..oh ni przepraszam....ja mialam nad warga...
    Ostatnio edytowane przez kittie ; 05-12-2009 o 14:18

VIP Avatar nanami7

o to super bo chciałabym zobaczyć co będę mieć jak wyciągnę

Nałogowiec Avatar aneczka19895

Świetna sprawa taki kolczyk w skroni z domu by mnie wyrzucili ale to nic kolczyk i tak mi się podoba

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania