ja sobie sama zrobiłam trzy dziurki w uchu. ale ucho to nie taka straszna sprawa bo mnie np nie bolało. ale jakbym miała tak przekłuć np. język to nie ma szans choć bardzo mi się podoba![]()
ja sobie sama zrobiłam trzy dziurki w uchu. ale ucho to nie taka straszna sprawa bo mnie np nie bolało. ale jakbym miała tak przekłuć np. język to nie ma szans choć bardzo mi się podoba![]()
mi tata u uchu przebil ( na chrąstce) jak mialam ok 15-16 lat. a potem w liceum co jakis czas sama dorabialam dziurki w lewym uchu ( w sumie jeszcze 3 w jednym) a w drugim dwa na chrastcekolczyki mam do tej pory i w zyciu z nich nie zrezygnuje ( no chyba ze bede staruszka
jedno co mnie denerwowalo - ciagle gubilam kolczyki. mialam takie zwykle z motylkiem z tylu. i strasznie mnie to wkurzalo. w koncu kazalam Marcinowi mojemu pchac mi do tych maluch dziurek kolczyki do pepka .. oj bolalo trochuale mam 3 kolczyki z pepka w uchu
nic mi sie nie odpina, nic sie nei gubi
no i dodatkowo mi si epodoba
![]()
Aneta super kolczyki![]()
w pępkach tez macie dziewczyny super kolczykistrasznie mi się podobają ale raczej sobie nie zrobie
(brzuch juz nie ten
)
za to w jednym uchu mam 4 dziurki....pierwszą przekłuła mi koleżanka mamy, drugą koleżanka z podstawówki a koleje dwie to juz sobie sama załatwiłam igłą do szycia![]()
a ja mam w jezorku
milam tez madonne ale zle sie czulam i nie nosze :>
a ucho..no z 5 dziurek mam ale tez juz nie zakladam...
"Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."
miesiac? co za glupoty Ci ktos nagadal? ja mialam problem 2 dni...pozniej lajcik, moze to indywidualna sprawa ale...nie miesiac...losieno chyba ze ktos sobie przebija sam na chama i pozniej sie papra a nie goi (a jezyk goi sie bardzooo szybko) samo przeklucie tez nie boli, mnie nie bolalo
![]()
mnie przekłucie nie bolało bo miałam znieczuleniepotem tydzien masakry i jechania na ibuprofenie i z kostkami ludu na języku (są też i plusy
w tydzień z 5 kg mniej
). Jak opuchlizna zeszła już był lajcik
niestety musiałam wyjąć bo zaczęły mi się dziąsła osówać troszke...
Ja jak już pisałam, nie wiem czy boli, bo z przerażenia nie czułam, ale kolega który był jako wsparcie, przebijał zaraz po mnie i mówił, że nic nie bolało. On jadł normalnie już na drugi dzień, ja na czwarty, ale przypuszczam, że to dlatego, że mi się ten kolczyk odkręcał i grzebałam mnówstwo razy żeby go włożyć i zakręcić. A nie jadłam, nie dlatego, ze bolało (bo nic nie bolało później) nie mogłam jeść przez opuchlizne, coby jęzora nie uszkodzić i mama mi zupki mixowała
co ja bym bez niej zrobiła...
he he... tak mi się przypomniała rozmowa u mnie w domu:
córka (4 lata) pyta mnie wskazując na przekłuty jęzor i na tatuaż na lędźwiach: "co to jest mamusiu?"
zanim zdązyłam odpowiedziec mój mąz oznajmił:"chwilowy zanik mózgu córeczko!"
![]()
hersa masz kochana mamusie
woszczur mogłabys pokazac tatoo![]()
było gdzieś. zaraz znajde
tu jest http://forum.wzorki.info/pielegnacja...html#post39036
o widzisz, że ja tam jeszcze nie dotarłamświetny tatoo
Ja mam trzy w lewym uchu (dwa na dole i jednego w chrząstce), jednego w prawym uchu... W pępku i w języku) I w ogóle mnie nie bolało
Tylko przy języku nie jadłam przez 3 dni xD
![]()
Ja mam kolczyk w pepku. I tak strasznie sie balam bolu, ze poprosilam ze znieczuleniem i bylo ok.![]()
mam pytanie, straaaasznie podoba mi się coś takiego: chodzi mi o kolczyk pojedyńczy w skroni, tu jest lusterko, mi się podoba malutki swarowski:
czy orientujecie sie jak sie to robi? jak to sie zdejmuje? czy jest po tym dziura itp?
jak dla mnie musi to wyglądać ślicznie z taką cyrkoniąale bardzo bardzo malusie by musiało być
![]()
taka cyrkonia na skroni śliczna ale to ucho bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee okropne to jest...jakaś masakra!
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
hehe ucho tak, okropnena razie znalazłam klej do ciała
poczytałam sobie dziś różne fora piercingowe, jest kilka metod zrobienia czegoś takiego, podejrzewam że po kilku lub kilkunastu latach by mi sie znudziło, a niestety jakoś nikt nie wstawia fotki po zdjęciu i jak to wtedy wygląda:/
nono ciekawe to w tej skroni...ale chyba bym sie ni zdecydowala :>
chciałabym zobaczyć tak na żywo jak będzie wyglądać ten kolczyk w skroni z maluteńkim svarowskim ...
macie może zdjęcie, jak wygląda blizna po kolczyku pod wargą ?![]()
o to super bo chciałabym zobaczyć co będę mieć jak wyciągnę![]()
Świetna sprawa taki kolczyk w skroniz domu by mnie wyrzucili ale to nic
kolczyk i tak mi się podoba
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)