własnie dziewczyny, która wrzuci fotkę czegoś fajnego? ja juz zamówiłam klej do ciała, za kilka dni pokażę ten efekt na skroni o który mi chodzi![]()
własnie dziewczyny, która wrzuci fotkę czegoś fajnego? ja juz zamówiłam klej do ciała, za kilka dni pokażę ten efekt na skroni o który mi chodzi![]()
OMGZostałam z koparą na podłodze...co to wogóle jest
! Masakra jakaś z tymi gorsetami...brrrr bleeee fujjj
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
ojej od samego patrzenia boli...![]()
ślicznyyy jestmoże gdzies taki widziałyście?
![]()
Miminka poszukaj na allegro. Tam jest mnóstwo kolczyków w tym stylu.
Nie wiem czy znacie tą stronę i czy już ktoś tu ją pokazywał ale polecam - dla ludzi o mocnych nerwach (![]()
)
Zdjęcie 50218041 - the addiction - Fotoblog heartcore w photoblog.pl
♣ ♦ ♠ ♥
Królowa Aleksandra
Smog.pl - Klejnoty w ... oku?!
no comment..
O Matko Boska z którego bądź kościoła co to jestW życiu nie chciałabym mieć czegoś takiego z oku a fuuuuj
W oku massakratos, ale te gorseciki bardzo mi się podobają.
Samaron może to i fajnie wygląda ale jak boli :/ kuzynka sobie taki zrobiła, może jej spartaczyli robotę ale tak ją to bolało że nie była w stanie się ruszać. Miała naprawdę duże zaczerwienienia w miejscach gdzie były kolczyki. Męczyła się tak jakiś czas ale w końcu zrezygnowała i usunęła wszystko. Teraz ma blizny na plecach. Może jeśli robi to ktoś naprawdę kompetentny to wygląda to inaczej ale trafiła do takiego salonu, że a weź... ale 17 kolczyków w jednym uchu nadal nosi![]()
tą wstążkę można wyciągnąć ale kolczyki zostają. i na plecach już sobie nie można pospać![]()
jak pacze na te gorsety to az mi niedobrze. po pierwsze zaraz po założeniu kolczyków nie powinno się zakładać wstążek.. jak dla mnie to wielka głupota zrobić sobie coś takiego.
o matko dziewczyny nie o az taka orginalnosc mi chodzilo
az mnie boli wszystko...
ała<-- gorsety
a to w oku dziwaczne na maxa to jest wszczepione czy co? szaleństwo
a widziałyście skaryfikację? albo podwieszanie się do sufitu? aż uszy bolą..![]()
dzizas az mnie plecy bolą jak patrze na te gorsety![]()
a tak to wygląda
ejjj świetne to jest
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
no to ja mówiłam że fajnenadal czekam na klej, jak przyjdzie pokażę wam co mi się wymyśliło
![]()
ale cyrkonii nie przykleisz na stałeja tylko tak mówię, że mi sie podoba ale raczej bym sobie nie zrobiła... moze kiedyś
w pępku mi na razie wystarczy
![]()
z ust mi wyjęłaś, że tak powiem![]()
A widziałyście ten link co podałam?
Tam to dopiero jest schiza.
♣ ♦ ♠ ♥
Królowa Aleksandra
no no taki między cyckami sobie może kiedyś zrobięcudnie to wygląda ;p strasznie mi się podobają też na palcach ale bałabym się że zahaczę o coś
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)