witamdzieki temu forum (jest naaaajlepsze!) nauczylam sie baaardzo duzo a nie posiadam kursu
taka milutka atmosfera tu panuje
buziaki dla uzytkownikow))
;*****
witamdzieki temu forum (jest naaaajlepsze!) nauczylam sie baaardzo duzo a nie posiadam kursu
taka milutka atmosfera tu panuje
buziaki dla uzytkownikow))
;*****
heeeeeeeeeeej, znalazlam przez przypadek to forum i wiele wam zawdzięczam, robie swoje pierwsze paznokcie sposobem akrylowym jak narazie, ale nie wychodzą najgorzej) trzymam się waszych porad i zasad. Napewno bede tu częściej zaglądać i sie udzielać
![]()
witamy![]()
Witamy i oby jak najdluzej![]()
Witam i ja wszystkich serdecznie![]()
Witam
Dopiero założyłam sobie tutaj konto, ale mam nadzieje, że dowiem się potrzebnych rzeczy i że atmosfera jest miła![]()
witamy serdecznie![]()
witamy![]()
Witam wszystkie poczatkujace i zaawasowane stylistki)
Pozdrawiam!![]()
Witamy na forum![]()
Witam,jestem tu nowa. Paznokciami zajmuję się od bardzo niedawna,swój pierwszy zestaw dostałam od męża na Mikołajki i mam zamiar się uczyć,narazie na sobie i mojej mamie. Liczę na Waszą pomoc,bo jeszcze jestem "zielona"
![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
Serdecznie witamy![]()
To ja również się przywitam![]()
Witamy Kopciuszku![]()
Nazywam się KasiaStylizacją paznokci zajmuję się od 2006 roku , a w roku 2007 ukończyłam kurs stylizacji paznokci
Pazurki to moja wielka pasja, kocham to co robię![]()
Aktualnie jestem studentką dwóch kierunkówKończę biologię z chemią dziennie(4 rok
) i zaczęłam zaocznie kosmetologie
zapraszam na mojego pazurkowego bloga : tipsy żelowe - Onet.pl Blog
Witamy na forum![]()
witam![]()
Witam wszystkich serdecznie!
Ciesze sie ze znalazlam to forum, bo panuje tutaj mila, ciepla atmosfera oraz skupia tak duze grono stylistek.
Zastanawiam sie tylko jakim cudem nie wiedzialam dotychczas o jego istnieniu...
No ale dotarlam tutajLepiej pozno niz wcale
Pozdrawiam serdecznie
Witaaaaaaj![]()
KAMIS AJ LOF JU
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie,i mam nadzieję że wiele się od Was nauczę.Skończyłam dopiero kurs na manikiur pedikiur i pedikiur medyczny i oczywiście zakładanie tipsów metodą żelową i akrylową,ale mam stracha przed robieniem tipsów.
witaaaaaaaaaaamy
![]()
witamy![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)