Witam pozwoliłam sobie dołączyć do grona forumowiczek.![]()
Pazurkami zawodowo zajmuje się od niedawna ale interesuje od zawsze
Pozdrawiam Ewa
Witam pozwoliłam sobie dołączyć do grona forumowiczek.![]()
Pazurkami zawodowo zajmuje się od niedawna ale interesuje od zawsze
Pozdrawiam Ewa
Witam i ja! Liczę że wiele się od Was nauczę, znajdę inspiracje i odpowiedzi na nurtujące pytania.
Hasło - uwielbiam paznokcie i wszystko co z nimi związane ,chyba jest oczywiste![]()
Hej wszystkim !.
Ja tutaj trafiłam przypadkowo, mam juz wszystko co potrzebne
do robienia akryli ale jeszcze nie probowalam dzis bedzie moj
pierwszy razMam nadzieje ze mi sie uda ; D
Pozdrawiam . Justyna (18 l)
Witamyi daj znać jak Ci poszło
![]()
witam![]()
witamy Justynkę i czekamy na pokaz jej pierwszej pracy
witam.
Mąż sprawil mi prezent pod gwiazdke kupując zestaw startowy do robienia paznokci żelowych.
Mam na imie Kornela, jestem mama 2 letniego Kacperka. Mam nadzije ze jakos sie zaklimatyzuje
Zrobilam sobie juz pierwsze pazurki, wyszly troche krotkie :/ ale na pierwszy raz mam nadzieje ze nienajgorzej to wyglada![]()
witaj Kornelia![]()
Witajcie
Jestem samoukiem, aczkolwiek pazurki robię tylko na własny użytek
Akrylem zajmuje się od roku, ale robię kilka błędów technicznych. Mam nadzieję, że troszkę się u was podszkole
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.![]()
Witam wszystkich serdecznie. od razu się przyznaje ze nie za często bywam na komputerze ale jak tylko mam więcej czasu to staram się wszędzie na chwilkę looknoć
![]()
Mam na imię Monika, mam 18latkocham pazurki od najmłodszych lat, zajmuję sie jak narazie doszkalaniem samej siebie i robię u mnie w małym miasteczku pazurki, dziewczyną na studniówki wesela itd
Jeśli chcecie zobaczyć moje prace to zapraszam serdecznie do mnie na mojego bloga...jesli macie jakies uwagi to piszcie smiało co bycie zmieniły w moich pazurkach i wogóle, bo poto załozyłam bloga aby dzielić się pomysłami i aby wprawione kobietki mi mogły coś tam podpowiedzieć
![]()
Pozdrawiam, będę się starała być tu jak najczęściej...
![]()
witajcieświetny wybór
Witami życzę odjechanego wejścia w 2010 Rok i by jego 12 miesięcy były owocne w nowe pomysły i inspiracje w stylizacji pazurków
![]()
witamyi nawzajem
![]()
witam wszystkichniedawno sie tutaj zarejestrowalam i juz mi sie podoba, pazurki to moja ogromna pasja
![]()
witam Was kobietki!
a tak przy okazji to udanego sylwestra![]()
witajcie![]()
Przed chwilą zalogowałam się na tym forum a teraz pora się przywitać.
Witam wszystkich.
Mam na imię Ilona, mam 26 lat.
Mam nadzieję że będę mogła liczyć na waszą pomoc i obiektywną ocenę.
Sama jeżeli tylko będę w stanie to też postaram się pomóc.
serdecznie witamy i miło nam ze wybrałas własnie TO forum... postaramy sie pomóc i równiez skorzystamy z Twoich rad.
na pewno będziesz zadowolona że do nas dołączyłas, ale przestroga moja jest taka że ludzie tu "szaleją" i stają sie nałogowcami w pozytywny tego słowa znaczeniu![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)