Widzę że w stosunku do ciebie stwierdzenie kobiet zmienna jest, jest jak najbardziej na miejscu, ostatnia fryzura wydaje mi się że służy ci najbardziej
Widzę że w stosunku do ciebie stwierdzenie kobiet zmienna jest, jest jak najbardziej na miejscu, ostatnia fryzura wydaje mi się że służy ci najbardziej
hehe dziękuję bardzo![]()
trzeba trochę eksperymentować![]()
a mi w blond![]()
bo Ty blondynka i jestes za blondynkami xd![]()
hehe dziękipotrzebowałam radykalnej zmiany
i czuję się w takich włoskach świetnie
![]()
asiek mi tez w blond sie podobasz najbardziej
milenka no no , a jak sie czujesz w takich wloskach![]()
a ja sobie grzywke ciachłam haha
ja też sobie grzywkę ciachłam sama![]()
dawaj fotkeporownamy ktora bardziej krzywa
haha
DymciA pokazuj grzywke!
świetna grzywkaślicznie
ooo pięknie![]()
nie bałas sie ze krzywo pójdzie ?
moja grzyweczka od ostatniej wizyty u fryzjera juz odrosła i nie chciała sie dobrze układac, wiec tez ja troszke podciełam,a le to ciezko bo lewa ręką musiałam... masakra...no i srednio co dałam rade... jednak moje obciecie to to nie to samo co u fryzjera
![]()
Ja nie ufam fryzjerom,bo zawsze mi zrobią inaczej niż chce to sobie sama obcięłamteraz mi ciut odrosła i sobie biorę na bok, bo nieprzyzwyczajona jestem do prostej...
ja to mam juz wprawę ile razy siostrze włosy obcinałam
a masz miminka![]()
krzywa - grzywa
a moj Marcin sie smieje ze kleopatra jestem
xxxx
Ostatnio edytowane przez DymciA ; 02-01-2010 o 22:35
skąd ja to znam...KLEOPATRAfajną masz fryzurke ale......rzeczywiście troche krzywa hehehehe żartuje
![]()
jest jest krzywa
ale i tak siedze w domu wiec nie podcinam bo wlasnie taka dlugosc chcialam a jak zetne to juz nie ebdzie topodrosnie za niedlugo i wyrownam
![]()
asiek Tobie to w każdej fryzurze ładnie![]()
kurcze wy to macie ciekawe fryzurki...
ja mam swoja nawet nie pamietam od kiedy ...... jedyne co zmienilam to kolorek z blondu na czarnyale swietnie sie w nim czuje
![]()
nooo, cudne, ale ja nie umiem zapuścić włskow!
no dzieki... ja to sobie nie wyobrazam miec krotkich.... wiec dalej zapuszczam.... i tak naprawde to kocham swoje loczki chociaz nieraz doprowadzaja mnie do szalu.... zwlaszcza rano
bo uporzadkowac je na glowce nie jest tak latwo
![]()
hahahhah..... dobrenie to moje naturalne chociaz zaczely mi sie krecic dopiero jak mialam 21 lat a wczesniej mialam zupelnie proste... i nie wiadomo dlaczego....ale zawsze chcialam loczki....
Miminka swietnie Ci w tej grzywce![]()
Eveli a Ty masz fajne, krecone wlosy...moje sa ciezkie i niestety nawet lokow nie moge zrobic bo zaraz klapnajuz probowalam na wszystkie sposoby...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)