O kurde... Te to dopiero są piekne.
O kurde... Te to dopiero są piekne.
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
ja tylko patrzę i wzdycham![]()
powiedzcie mi dziewczyny, jak zabezpieczyć takie malowanki na skórze naturalnej i ekologicznej (torebki, buty itp.)? Bo przecież lakier popęka, czy się mylę?
choco dziekiw takim razie musze sie do plastyka przejechac
wczoraj mialam pierwsza lekcje z malowaniapowiem wam szczerze ze caly sekret tej techniki nie tkwi w umiejetnosciach a w dobrym pedzlu i farbach
moim pedzelkiem i farbami wychodzily mi kupy, kolory sie mieszaly bez sensu i cieniowania widac nie bylo
jak sprobowalam pedzlem i farbami dziewczyny ktora mnie uczy to od razu one stroke wychodzilo![]()
no wlasnie tyle ze jest praktycznie nie do zdobycia w pl
znalazlam na jakiejs stronce odpowiedni #2 kolinski plaski ale kosztuje 25dolcow+przesylka
musze sie przejechac do sklepu plastycznego poszukac czegos podobnego, teraz przynajmniej wiem jakie ma byc wlosie na macanie![]()
przepiekne te kwiatuchy ehhh ja tez chcem takie malowac![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
niebanalne kieliszki rosjanekZałącznik 13832 autor primera20061
Lilyja na swojej stronce polecała takie pędzle do metody One strokeZałącznik 13833
Niesamowity wzór. Trzeba mieć naprawde dryg do takich rzeczy,żeby móc stworzyć coś takiego.
The world is mine
a ja powiem że wolę oglądać wasze/nasze dzielafajnie widac postępy w naszych malowidłach i jakieś to bardziej namacalne jest
a te to do dzieł sztuki się nadają szczęka w dół i ślinotok
![]()
plushak, bardzo fajne Ci wychodzą![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
pluszak jaka odpowiedż na moj "apel"! suuuuper
piękne szczególnie fajnie na lampce wyglą
a widziałam ostatnio lakier w sprayu chyba zakupie żeby konserwowac malunki na rzeczach uzytkowych
plushak slicznie te kwiatki ci wyszły
no proszę proszę ;d super ci wychodzą kwiatki plushak![]()
Plush ja mam lampke do odnowienia to już wiem do kogo sie zgłosze![]()
![]()
Plushak, jak tak dalej pójdzie to ja niedługo na przeszkolenie do Ciebie się wybiorę!
woow plushak super Ci wyszły te kwiatuchyszacun
![]()
Plushak po prostu rewelacja, śliczniaste![]()
Wiara jest miłością do tego co niewidoczne, ufnością w to, co niemożliwe i nieprawdopodobne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)