uwielbiam zwierzeta![]()
wszystkie, bez wyjatku...no moze gadow i pajakow nie lubie![]()
uwielbiam zwierzeta![]()
wszystkie, bez wyjatku...no moze gadow i pajakow nie lubie![]()
w avatarku mój zwierzaczek... shih tzu Kesi![]()
A tu mój Cezar ma 16 lat ale jak widać uwielbia sie bawić Załącznik 13729
Dziekuje bardzo![]()
wlazł i koniec,pocałuj go w nos.Z pół godziny trwalo przekupywanie,proszenie,grożenie...(remont nie zakończony)
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
świetne
to ja sie naszym dzieciątkiem pochwale
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Emist świetny psiak ;p mój od wanny by pewnie uciekał gdyby wiedział że tam woda może być xD
asia jaka słodka psinka ;D
Ulenko Cezarek to juz prawdziwy emeryt
psie zabawy na sniegui zadowolony kocur, że nie siedzi na mrozieKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treśćKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
mhmspaniel
wspaniałyjuż widze ze nasza focia by sie z nim pobawiła
![]()
boskie te zwierzatkawasze wszytkie
jamialam juz chyba prawie wszytko co mozna miec w domu
chomiki, swinki, zolwie, koty psy, rybki, papugi, jaszczurki, slimaki, myszki, myszoskoczki, jeza, chrabaszcze, modliszke, zaba, królik, gasienice dżzownice, mrowki a nawet kurczak
teraz tylko kot pies i rybki w akwarium i w stawie
jak tylko znajde jakies zdiecia na plytce to wstawie bo aparat mam zepsuty
buziaidla waszych zwierzatek
![]()
no to zaczynamy
Sliczne te Wasze zwierzaczki![]()
Ja tez mialam ich juz troche w domu ale zostal mi juz tylko moj Lilo i Lara(ale to juz psinka mojej sis)
To moj grzeczniutki Liluś Załącznik 15156
A to jego niegrzeczna "siostra" Lara(nie mam lepszego zdjecia)Załącznik 15157
Moje malenstwo jest swietnym masazystaZałącznik 15158
Tutaj prosi Larcie zeby sie z nim pobawilaZałącznik 15159
Czasem mam z nich ubaw po pachy jak sie spotykaja![]()
Zazdroszczę wam tych ślicznych piesków i kotków- zawsze chciałam miećA mam rybki i dwie papugi Nimfy, niestety zdjęcie mam tylko papug:
Fakt cudowne macie zwierzaczki, ale dla mnie najpiękniejsze sa yoreczkiwięc vanilla cudny jest twój liluś
JA ZAWSZE MARZYŁAM , ABY MIEĆ CZARNEGO JORECZKA I MAM JAŚNIUTKIEGO HI HI HI KTÓREGO MOCNO KOCHAM
![]()
SZCZĘŚLIWA
Ja tez Chanti zawsze chcialam miec yorka i moje kochanie spelnilo to marzenie![]()
(a co do wlosa to tez chcialam z ciemnym bo bardziej mi pasuje ale w rodowodzie ma wpisany stalowo zloty wiec powoli mu jasnieja)
Dorzuc jeszcze jakies zdjecia swojej slicznotki
btw napewno swietnie by sie razem bawily![]()
To teraz ja pochwalę się swoim kotkiem, nazywa się Tygrysek obecnie ma 10 miesięcy. Jest przekochany!
Tutaj miałem jakieś 2 miesiące i jeszcze mleczko na brodziei brudny nosek od żwirku
tutaj spałem ślicznie, miałem tutaj jakieś 3-5 miesiecy
tutaj to już duuuży kocur jestem (9miesiecy)
A TO NAJBARDZIEJ AKTUALNE (które mam na lapsie)
Mam nadzieję, że się spodobałem Wam![]()
julcia88 -> Masz racje rude kotki są przeurocze, ogólnie uwielbiam wszystkie kotki, ale rude to cudniaki.
Mój Tygrysek ogólnie jest bardzo grzeczny, ale czasem jak mu odbije to szaleje jak cholera.
Sandruss Twój kotek jest prześlicznyUwielbiam rude koty- są piękne
Sama marzę o takim
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)