Witamy![]()
Witamy![]()
violcias, witamy serdecznie![]()
'Czasami wkradam się jak złodziej w czyjeś życie.'
Witam wszystkich bardzo ciepło.Mam na imię Dorota, a paznokciami interesuję się od wielu lat. Swoje pazurkowe praktyki stosuję głównie na rodzinie.
Cieszę się, że do Was dołączyłam.
![]()
Witam serdecznie wszystkie forumowiczki.
![]()
witamy Cię i mamy nadzieje że będziesz zadowolona z naszego forum![]()
A wiec...Witam wszystkich![]()
Przez przypadek tak naprawde tutaj trafilam.Poczytalam i sie zaczytalamwiec postanowilam zostac na dluzej.Mam na imie Sara i stylizacja paznokci interesuje sie od mniej wiecej roku.Po kursie na zel chce teraz sama nauczyc sie robienia akryli i widze ze bede mogla duzo sie od Was dziewczynki nauczyc
ojj nawet nie wiecie jak sie ciesze ze sa takie fora jak to
![]()
Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco![]()
To i ja się przywitam
Mam na imię Emilia, mam 22 lata i pazurkami zajmuje sie od ponad roku. Mam nadzieje,że szybko odnajde się na forum he he
Pozdrawiam
Witamy witamyjak byś czegoś nie wiedziała to pytaj my pomożemy
![]()
Witam wszystkich dzisiaj dopiero odkryłam to forum jest super ,a wasze prace rewelacja można sie wiele nauczyćbęde tu często zaglądała
![]()
Witam, paznokciami zajmuje się dopiero od oko.ło 2 miesięcy i ciągle się uczęOprócz tego studiuję dziennie politologię (i to jest ta ciemna strona mojego życia) a w weekendy pracuję ...hehe ale to już inna bajka
A więc witam waszystkich baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo cieplutko
Aha i mam na imię Karolina![]()
witamy nową kolezankę![]()
Witamy gorąco![]()
Wszystkim nowym przybyłym osobom !
![]()
Witam Was.
Jestem bardzo początkującą stylistką, o ile można mnie tak nazwać. Dopiero od 2-ch miesięcy "bawię się" paznokciami i mam nadzieję, że uda mi się choć w 50% dorównać Wam.
Zestaw startujący kupiłam raczej dla siebie i jak narazie zrobiłam sobie pazurki już dwa razy.
Ogólna ocena osób które je oglądało to stwierdzenie, że nie różnią się od salonu i są fajne.
Liczę, że na forum znajdę pomoc i odpowiedź na nurtujące pytania.
Miłego wieczoru i weekendu
GaJa
Witam Wszystkich serdecznie!
Od kilku miesięcy bawię się w pazurki, coraz bardziej mnie to wciąganie skończyłam jeszcze żadnego kursu. Pazurki narazie robię tylko najbliższym
Pozdrawiam
Witamy![]()
axa, tu napewno nie będziesz sama![]()
Witam
mam na imię Kinga, mam 19 lat
paznokcie to moje zainteresowanie "od małego", odkąd pamiętam wyciągałam lakiery, ozdóbki i wyżywałam się na rękach mamy, cioć i babci
bardziej poważnie zaczęłam zajmować się tym ostatnio, od 3 miesięcy jestem po kursie.
paznokcie - to coś co mnie niesamowicie cieszy, to moje hobby, pasja, ale też coś z czym wiąże swoją przyszłość
ps. muszę Wam pogratulować tego forum, pierwsze tak uporządkowane, tak kulturalne i miłe jakie spotkałam.
pozdrawiam![]()
Witamy![]()
Na pewno wiele ciekawych i pożytecznych rzeczy dowiesz się z tego forum. Tu są rewelacyjne kobietki no i nasz szefuńcio
![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
Witamy wszystkich serdecznie!Jesteście na właściwym forum dzieczyny!
![]()
The world is mine
Witambardzo mi miło tu gościć i oglądać tyle cudnych prac
![]()
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)