maski to karnawał wenecki!
![]()
maski to karnawał wenecki!
![]()
kurczaki świetny pomysłale z moimi umiejętnościami nie będę się nawet błaźnić
tzn jeśli zdążę to zrobię pazurki tylko po to by się sprawdzić i może nauczyć się czegoś nowego ale te superaśne nagrody niech zgarną najlepsi
![]()
e tam w tytule jest rio![]()
ale będzie oceniana zgodność z tematem
ciekawe czy uda mi się przenieść mój projekt z papieru na pazurki![]()
ja dorwałam modelkę z w miarę ładna płytkąteraz projekt
![]()
Kto mowi że Rio to nie maski?
Załącznik 13960
moje pazury maja dość maltretowania, więc jeśli n ie znajde modleki lub moje pazury nie dojdą do ładu to chyba spasuje.
pomysł na aranżację mam ale na pazury słabą, jeszcze sporo czasu więc może wena przyjdzie![]()
Kazdy robi jak uważa a jury oceni czy praca trzyma sie tematu czy nie... nikt przecież nie zmusza do robienia masek:-/ Po co ten offtop?
popieram choco![]()
ale jaki offtop? przeciez wszystko jest zgodnie z tematem...
i kto mowi o zmuszaniu do robienia masek? mam poprostu watpliwosci i chyba moge je rozwiac? bo pomysl mam wlasnie z maska i nie chcialbym zeby sie okazalo ze bedzie nie na temat...
ale fakt...nie ma sie co przejmowac, co ma byc to bedzie
Prosilabym Agnieszke Szalpuk o przeslanie ponownie zdjec prac z powodu awarii systemu..dzieki sliczne
dziewczyny maski też mogą być.a i jeszcze jednobardzo proszę o ponowne przeczytanie regulaminu konkursu,. został dodany jeden punkt
Juz pisalam o tym rowniez ze prac moze byc wiecej niz jedna..
i Prosze Agnieszke Szalpuk by wyslala ponownie swoja prace poniewaz nie moge jej otworzyc przez awarie systemu...
Ja na razie mam zrobiony jeden gadżet, na pazurki przyjdzie czas..modelka upatrzona i chętna...![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
kittie nie ma problemu,pytajcie o co chcecie jak nie Ja odpowiem to napewno Zizi to zrobi..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)