kobietazpazurem masz świetne pomysły na wzorki
a próbowałaś na szablonie, wtedy byłyby przecudowne
![]()
kobietazpazurem masz świetne pomysły na wzorki
a próbowałaś na szablonie, wtedy byłyby przecudowne
![]()
Bluenails piękne te pierwsze
Aneczka zdolniacha![]()
A ja dzisiaj robiłam takie! Mega króciutka płytka, maleńkie paznokcie w dodatku rosnące bardziej do góry! Masakra![]()
poradziłaś sobie super![]()
kochana próbowałam oj i to nie raz, ale po prostu ja nie nadaje się do akrylu a żel na szablonie nie trzymał mi za długo, wręcz za krótko, ale chcę kupić rurki pporcelanowe do formowania tunelu więc z tym też będzie poprawa, bo mnie samą razi mój tunelA co do wzorków to staram się zawsze wymyśleć coś innego, zwłaszcza na sobie
![]()
ja robie cały czas żel na formie i tzrma sie bardzo dobrze, w sumie dotąd aż same nie odpadną z nadmiernego odrostu czyli jakieś 9-12 tyg zależy jak rosną paznokciewiem że to nie jest zdrowe dla paznokci, ale co zrobić
dziewczyny przychodzą zrobić sobie pazurki na okazje,a potem chodzą mega odrostem...
może źle podkładasz formę dlatego słabo sie trzymają![]()
ja też robię tylko na formię na poczatku robiłam na tipsie ale miałam problem z ich przyklejaniem i krótko się trzymały ,a jak spróbowałam na formie jest super pazurki długo się trzymają no i oczywiście jest ładniejszy tunelik (raczej do tipsów nie wrócę)
PieguskoweZałącznik 13996
Syiwka śliczniutkie te pazurki, sama chciałabym takie mieć![]()
syiwka-swietne sa, mnie sie ten kolorek podoba![]()
Dzieki dziewczyny![]()
Ilmi sliczne pazurki i kwatuszki , bardzo mi sie podobaja zatapiane kwiatki![]()
piękne kwiatuszki![]()
ilmi-bardzo ladne zdobienie![]()
Załącznik 14061
Takie skromniaczki. Użyłam piegi srebrne holo i dwa odcienie fioletu, niestety na zdjęciu wyglądają na czarne.
bardzo ładne![]()
insane-fajniutkie![]()
insane cud miód i orzeszki ;D śliczne są
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)