kupiłas u Pana "Fikusa"?wyglądają świetnie
![]()
no własnie nie, przyjechała dzis niespodziewanie laska na pazury więc postanowaiłam od razu zainwestowaćkupiłam je w dąrowie gorniczej w sklepie ktory sprzedaje produkty allepaznokci
![]()
popatrze na stronce alle
---------- Dodano o godzinie 17:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:02 ----------
no i znalazłam
Hurtownia kosmetyczna, tipsy, lakiery, paznokcie Ĺźelowe, akrylowe - Allepaznokcie.pl
woszczurku jak wydasz pozytywną opinię dla nich po kontroli jakościto i te zakupie
![]()
Agusia cuuuuudaaajuż mi się podziękowania skończyły niestety. ale bardzo mi się podobają
dobrze sie pozniej czysci z farbek te pedzelkija uzylam jednego od zelu to za chiny koloru nie chcial puscic i poszedl w kosz
ja tez polecam farbki maimeri polycolorte
Sklep Plastyczny.pl - Farba akrylowa Maimeri Polycolor 20 ml - SklepPlastyczny.pl
sa 100razy lepsze od zestawu ktory kiedys kupilam![]()
dobra, wypróbowane, sa dobre, szału nie ma bo same nie malują ale dobrze się alije.... zrobiłam nimi te biało niebieskie, są w metamorfozach i we frenchu i w moim albumie
bardzo dorze się je czyści, dlatego własnie wkładam je m.in najpierw do zelu żeby "oblepił włosie" i żeby farba sie nie wżerała![]()
Ja dziś zamawiam te pędzelki podejrzewam że mogą być całkiem niezłe
Zobaczymy![]()
gdzie kupowalas pedzelki?
Ja polecam pędzelki z Elite Nails, duży wybór i ceny też każdy sobie dopasuje
Co do farbek to polecano mi też te polycolor więc będe musiała sprawdzic bo jedne mam ale sa kolory ktore sa tak gęste tak że nawet rozcieńczyc wodą sie nie da robją się glutkia flexbrush to jendak ciężko się na paletkę daje ( podobno tez sa super charbone)
allegro.pl
No pędzelki wyglądają świetnie. Myśle że będza tez super w użytku. Proszę o jakieś zdjęcie i opinie jak się nimi maluje.A tu troszkę się od razu pochwale. To moje dzisiajsze pazurki. Oczywiscie farbki OUMAXI. Kształt edge. Moje pierwsze o takim kształcie.
Ostatnio edytowane przez agnieszka-x ; 13-01-2010 o 18:17
twoje pazurki są niesamowite,a moze mieszkasz nie daleko mnie to cię zaproszę do siebie to mnie troszkę pouczysz takich slicznych kwiatków
![]()
Słów mi brakuje![]()
Oj będzie cieżko bo ja z Żagania. Czyli z woj. Lubuskiego czyli jakies 600 km. od Ciebie.![]()
Polecam gorąco farbki Polycolor Maimeri o pojemności 20 ml. Dodatkowo istnieją również w wersji 3D, Reflect lub fakturowej o nazwie Body dostępne w sklepie Tu Luz w tym sklepie są również pędzelki z włosiem kolinsky![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)