To jest moja fryzurka naturalna, włosy mam kręcone naturalnie, te co mam w avatarze są przedłużane i prostowane..
![]()
kobieta z pazurem --ach chcialabym dosc do takiego blondu![]()
takie masz bardzo ładne
eveli Oddaaaaaj loczki
Jejuuu mnie rano jak umyje głowe i wysusze (zajmuje to góra 10 min) to najlepiej jeszcze włosy wygladaja nieuczesane
no ale jakos nie moge sie przemóc i nie wsadzic tej szotki we włosy xd
sama robiłas ?
a umiesz wytłumaczyc jak to sie robi ?![]()
a to moje naturalne
haha niewymalowana jestem takze wiecie![]()
Kobieto z pazurem masz bardzo ladne włosy naturalne i te loczki![]()
o wiele lepiej niż w tych przedłużonych![]()
natalia - nie umiem tego wytłumaczyć, znalazłam filmik jak to się robi
Fryzury małej księżniczki-Warkocze dobierane - bal maskowy, córeczka, córka, dziecko, dziewczynka, fryzjer, fryzura, fryzury małej księżniczki, impreza, królewna, potańcówka, uczesanie, włosy, zabawa szkolna, warkocze dobierane - Mama i t
Jeśli o to Ci chodziło .
jak ja bym chciała mieć takie kręcone włosy...
kobieta z pazurem.. ja wlasnie chce dojsc do takichefekty narazie sa jakie sa
i jaka opalona....... ^^
ja miałam taki samsuper w nim wyglądasz, ja uzyskałam utleniaczem i 12% robiąc, ale potem robiłysmy 9 i tez było tak samo. a swoje mam jasny blond, własnie do nich dojść próbuję
potem wrzuce fotki bo musze glowe umyc
![]()
Widzę, że kilka Pań tutaj ma kręcone włoskito ja też dodam swoje loczki do kolekcji;p Kręcą się naturalnie i kolor też mój;p
ale masz boska urodejakbym byla facetem to bym oczu nie oderwala
hehe
A znacie może jakąś dobrą fryzjerkę z Zawiercia albo okolic? Bo jakoś nie mogę znalezć najlepszej![]()
Załącznik 14712 Ja mam swoje naturalne uff nazywam to szopai prostuje ale uwielbiam loczki
ale nie trzymaja mi sie dlugo chyba ze sie baaardzo postaram hihi..
"Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."
A to moje fryzurki![]()
Ajj dopiero zaczynam pisac na forum i jeszcze wszystko mi sie myliNie te zdjęcie wrzuciłam
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)