Strona 21 z 49 PierwszyPierwszy ... 1117181920212223242531 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 501 do 525 z 1214

Temat: odchudzanie

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

Domyślnie Odp: odchudzanie

Woszczurku ty masz piekna figure zazdroszcze,schabowych i batonikow tez,ja juz 3 dzien na diecie,czuje sie tak jak bym nie byla na zadnej diecie,zdecydowanie dobrze,nie odczuwam glodu,nie mam ochoty na slodkie,nie boli mnie brzuch (mam wrzody zoladka)niesttey nie mam wagi,zwaze sie jutro na wadze ,na ktorej zawsze sie wazne wtedy dam znac,mysle ze codziennie to nie ma sensu,chociaz w ksiazce zalecaja,dzis jem watrobke gotowana piers,jajko i sledzika w occie na obiadek ptchota
    wszystkie marzenia sie spelniaja

Nałogowiec Avatar ania38

tak trzymaj Kasiasssss

Szkoleniowiec Avatar zyza

Kasiasss tylko nie waz się codziennie ja potrafiłam na początku tygodnia przybrać 2 kg po czym pod koniec 3 straciłam albo odwrotnie... od ważenia się codziennie to można zajoba dostać

Nałogowiec Avatar justysia9

Natii ja nie wiem czy te pytanie było do mnie ale odpowiem

jestem na diecie Odchodzanie Na Zawołanie i od niedzieli już mi ubyło 2 kg;D jestem bardzo szczęśliwa ale jak wcześniej stosowałam tą diete to schudłam 3kg w 9dni tak jak pisali że do tylu się chudnie i potem przestałam stosować bo zabrakło motywacji i zaczęłam normalnie jesc o późnych godzinach i waga poszła do góry do 81.7 a dzisiaj już jest mniej o 2 kg jestem bardzo zadowolona a muszę schudnąć do wakacji do wagi 60kg przynajmniej bo obiecałam mojemu chłopakowi że pokaże mu się w bikini i będę się z nim się opalać na plaży gdyż teraz bardzo się wstydzę swojego ciała i na dodatek mam takie rozstępy na brzuchu że masakra... wstyd sie pokazać ...

---------- Dodano o godzinie 18:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:35 ----------

i wstyd bo wczoraj trochę zgrzeszyłam bo robiłam ciasto 3BIT i jadłam kawałek i te kremy i w ogóle ;D pycha ale trochę przez to wybiłam sie z rytmu tej diety ;/ i muszę uważać na siebie bo znowu tylko na jednej seri tej diety się skończy...

---------- Dodano o godzinie 18:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:39 ----------

i jeszcze dodam co do ważenia żeby nie ważyć się codziennie najlepiej pod koniec tygodnia to wtedy widzimy różnice i jak się ważymy to pamiętajcie żeby rano od razu jak wstajemy z łóżka najlepiej w bieliźnie bo jak wieczorem to waga może wskazywać błędną masę naszego ciała, może nawet oszukać do 2kg
    "..A jednak coś się stało, dwie dusze, jedno ciało
    Nie wierzyłam że może skończyć się tak źle wspólny spacer po niebie
    Bo nic już nie zostało, przepraszać to za mało
    Tak potraktowane serce nie pokocha nigdy więcej.."

ja jutro sie zwaze , potem znowu po jakims czasie,chcialabym schudnac bardzo wiec nie podjadam,jem tylko to co mozna,poprostu wiem ze musze jesc wszytsko z pzrepisu bo inaczej dieta nie zadziala albo bedzie malo skuteczna

ja też to wiem ale robiłam pierwszy raz to ciasto to kawałeczek sobie spróbowałam ;p ale już jest normalnie nie robie takich wybryków bo znowu szlak trafi ta diete...

Nałogowiec Avatar ania38

Kasiu ,piszesz o diecie proteinowej?
    ja przyznam się ,ale nie jem wszystkiego z tej listy co jest w pierwszej fazie P lub PW,otóż ja nie lubię owoców morza i ich nie jem,nie musimy spożywać tego czego nie lubimy,nie zmuszajmy się bo inaczej dietę diabli wezmą
    jedz to co lubisz i do syta,i najwięcej protein a efekty będą i to zaskakujące)

ja nie mowie ze jem wszystko czego nie chce,jem poprostu wszystko z listy to co mi smakuje,akurat owocow mozra nie jadem,chcialam tylko podkreslic ze nie jem niczego spoza listy ale to chyba akurat jest zrozumiale,no dzis sie zwazylam i szalu nie ma po tzrech dniach 1.300mniej dla mnie to zaden ubytek,troche wody ze mnie zeszlo,czekam na lepsze efekty

jak zeszło z Ciebie wody to bardzo źle bo woda własnie jest kluczem w odchudzaniu.. Mojej mamy koleżanka była niedawno u dietetyka i tez mówił żeby dużo wopdy pić bo ona oczyszcza organizm nie jesteśmy odwodnieni i częściej chodzimy do kibelka i tracimy kilogramy... i jak sie odwodnimy to dopiero będzie...

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

chyba nie chodziło o taką wodę tylko o taką którą sół zatrzymuje w organixmie.

pamiętajcie żeby się ważyć zawsze o tej samej porze dnia (to samo jest zresztą z mierzeniem), bo wahania czasami są bardzo wysokie

nie wazne,interesuje mnie efekt,chceschudnac wiec czekam grzecznie i nie wychylam

hihi ja sobie postanowiłam że zobaczę ile schudnę na zwykłym zdrowym odżywianiu i ćwiczonkach do końca stycznia. jak coś to wyjmuję ciężką artylerię (kopenhaska) i wtedy już mam gwarancję że się skatuję ale schudnę i mi waga nie wróci (robiłam kieedyś tą dietę i byłam zachwycona)

kasiu gratuluję już postępów ze mną jest o tyle kiepsko, że ja po prostu mam taką figurę taka szczupła niczym woszczur czy sam to byłam chyba w wieku 14 lat hihi

Nałogowiec Avatar ania38

Cytat Napisał kasiasssss Zobacz post
    ja nie mowie ze jem wszystko czego nie chce,jem poprostu wszystko z listy to co mi smakuje,akurat owocow mozra nie jadem,chcialam tylko podkreslic ze nie jem niczego spoza listy ale to chyba akurat jest zrozumiale,no dzis sie zwazylam i szalu nie ma po tzrech dniach 1.300mniej dla mnie to zaden ubytek,troche wody ze mnie zeszlo,czekam na lepsze efekty
    Kasiu nie wiem ile masz nadwagi i czy w ogóle ja masz?,ale powiem jedno jeżeli ktoś waży 100 kg to na proteinach w ciągu pierwszej fazy zrzuci nawet 5 kg!
    Ty piszesz,że ponad kilogram tzn ,że nie jesteś gruba i za bardzo nie masz z czego chudnąć tak szybko,i myślę,że nie tylko woda zeszła,tak dzieje się w pierwszej dobie odchudzania,myślę,że i tłuszczyku też ubyło
    Ja po 10 dniach mam zastój,i niby teraz mam same P a tu nic,waga w miejscu!,ale tak się może stać bo organizm walczy o swoje,broni się,jestem silna muszę przetrwać ten zastój,a przyznam się ,że ostatnio zaczęłam podjadać,brak mi prawdziwego żarcia(
    obym nie wymiękła

---------- Dodano o godzinie 22:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:31 ----------

Cytat Napisał justysia9 Zobacz post
    jak zeszło z Ciebie wody to bardzo źle bo woda własnie jest kluczem w odchudzaniu.. Mojej mamy koleżanka była niedawno u dietetyka i tez mówił żeby dużo wopdy pić bo ona oczyszcza organizm nie jesteśmy odwodnieni i częściej chodzimy do kibelka i tracimy kilogramy... i jak sie odwodnimy to dopiero będzie...
    błąd moja droga!
    woda z organizmu jak schodzi wypłukuje zbędne produkty przemiany materii,oczyszcza nerki a co więcej przy tej diecie razem z wydalonymi płynami rozpuszcza nam się cellulit,skóra staje się bardziej gładka,napięta cellulit zanika lub widocznie jest mniejszy
    pijemy po to by dużo sikać i oczyszczać organizm
    proteiny mają takie działanie,że wydalają długo zastałą w naszych tkankach wodę i dlatego największy ubytek wagi następuje w pierwszej dobie diety Protal

---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:39 ----------

Asiu -tylko nie kopenhaska! znam ludzi którzy na tej diecie o mało nie wyciągnęli nóg-zastanów się proszę

no to teraz znasz osobę w 100% zdrową (przez krew sprawdzane), która na tej diecie schudła 15 kilo (i po 6 latach kilka mi wróciło..:/)

bardziej bym się bała wysokobiałkowej

hem ja musze sobie darować odchudzanie...
    i tak urosnę

Gość
    niezalogowany

wieice co odchudzam sie i ja od pniedziałku, mj gamon mnie wczoraj podejrzał jak sie ważyłam i śmiał sie jak głupi, powiedział że w suknie ślubną to nie na pewno nie wbije i że teraz zamiast przenosić przez próg to chyba by mnie włóczył... po kilku ciętych ripstach doszedł do wniosku że jestem w ciązy, a gdy ironicznie powiedziałam , że chya w ciąży pozamacicznej i pokazałam mu garba, to powiedział :"bardziej myśłałem o pozamacicznej bliźniaczej, osadzonej na doopie"

ooooooooooo nieeeeeeeee, od poniedziałku dieta

Nałogowiec Avatar wercia

Ja tez zaczelam myslec o diecie to moje postanowienie nowo roczne i chcialabym sie na lato pokazac jakos hihi... ale wszystcy mi mowia ze po ciazy i tak nie zrzuce brzuszka myslicie ze tak jest;/ i ja mam taka figure od zawsze ze np mam takie duze ramiona ze jak wloze cos na ramiaczkach to sie dziwnie czuje mam taka posture po tacie i myslicie ze zrobie cos z tym waze 67kg a chcialabym tak 57 ...
    "Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."

Gość
    niezalogowany

brzuch po ciąży da sie zrzucic bo ja 7miesiecy po porodzie mialam plaski jak przed ciążą nawet byłam dużo chudnsza niż przed ciążą bo karmiłąm pirsią i mala bardzo wyciągaa ze mnie, teraz mam jak ja to mówie "Flaba" tzn opona , bo zrociągnełam zołądek,ale brzuszkami da sie go zniszczyć (tyle ze ja leniwa jestem)

własnie sprawdziłam sobie wskaxnik bmi Kalkulator BMI; Waga idealna; Obliczanie nadwagi; - Kalkulator BMI i jestem po środku wag prawidłowej, ale i tak źle sie czuje, szybciej się męcze (ale to moze przez serce) w każdym razie czas sie za siebie wziąć

co do twoich szeokich ramion to na pewno da sie to zatuszowac i zroić otyczny trik zakładając bluzki z odpowienim dekoltem, zajrzyj sbie tu Typy kobiecej figury są tu rodzaje figur linki do artukułów jak sie powinna ubierać kobieta o danej sylwetce

Cytat Napisał woszczur Zobacz post
    wieice co odchudzam sie i ja od pniedziałku, mj gamon mnie wczoraj podejrzał jak sie ważyłam i śmiał sie jak głupi, powiedział że w suknie ślubną to nie na pewno nie wbije i że teraz zamiast przenosić przez próg to chyba by mnie włóczył... po kilku ciętych ripstach doszedł do wniosku że jestem w ciązy, a gdy ironicznie powiedziałam , że chya w ciąży pozamacicznej i pokazałam mu garba, to powiedział :"bardziej myśłałem o pozamacicznej bliźniaczej, osadzonej na doopie"

ooooooooooo nieeeeeeeee, od poniedziałku dieta
    leże i kwiczę dowcipnego masz tego swojego 'gamonia'

Nałogowiec Avatar ania38

Cytat Napisał asia Zobacz post
    no to teraz znasz osobę w 100% zdrową (przez krew sprawdzane), która na tej diecie schudła 15 kilo (i po 6 latach kilka mi wróciło..:/)

bardziej bym się bała wysokobiałkowej

to w takim razie gratuluję)

woszczur ja tez się z tym bmi nie zgadzam

wercia to jest różnie, ja teraz waże 65, ale wysoka jestem i jak waze 60 to już rozmiar s spokojnie noszę. więc z tą wagą to też róźnie ale bym tak 58 chciała, ładniej brzmi nie? już nie mówiąc o niższych hehe

ale jestem na dobrej drodze najgorzej mi chyba zrzucić brzuszek pod pepkiem (brzuszki robią ten nad) i udka, których już się nei pozbedę niestety:/

Nałogowiec Avatar ania38

Cytat Napisał wercia Zobacz post
    Ja tez zaczelam myslec o diecie to moje postanowienie nowo roczne i chcialabym sie na lato pokazac jakos hihi... ale wszystcy mi mowia ze po ciazy i tak nie zrzuce brzuszka myslicie ze tak jest;/ i ja mam taka figure od zawsze ze np mam takie duze ramiona ze jak wloze cos na ramiaczkach to sie dziwnie czuje mam taka posture po tacie i myslicie ze zrobie cos z tym waze 67kg a chcialabym tak 57 ...
    brzuch po ciąży można zrzucić,zwykle brzuszki pomogą ci w tym,a co do ramion to będzie trudniej
    nie wiem ,może zapytać instruktora fitness o ćwiczenia ,ale one jeszcze bardziej rozbudowują sylwetkę,myślę,że to odpada
    ale jak pisały dziewczyny,odpoiwiedni kamuflaż ,bluzki z dekoltem, bez poduszek ,żabotów,kwiecistych i będzie ok

najpierw na temat kopenhadzkiej,odradzam jestem pielegniarka naczytalam sie sporo o tej diecie i nie jest zbyt zdrowa,szybko mozna uzyskac tez efekt jojo,co do diety proteinowej takze czytalam sporo by zdecydowac czy warto,mysle ze tak,jesli chodzi o moje odchudzanie to na dole napisalam ile wazylam,ale chyba ktos tam nie dojzral,jestem po tzrech porodach,mam czworo dzieci w tym dorosla corke,teraz moj synus ma 15miesiecy,uwielbiam slodycze wiec jest z czego chudnac,przypominam wazeylam 73,po tzrech dniach diety 71,700,chcialabym wazyc 55kg,i wygladac tak jak na zdjeciu w avatarze,wiec sie zawzielam,nie podjadam wogole jestem twarda wiec nie bede podjadac wogole,zapraszam wszystkie chetne bedzie nam tu razniej,Woszczurku ty nie musisz sie odchudzac, chyba ze zmienic meza hehehhe jestes piekna i sexi

ja jestem z toba

a co do diety, to ja rozumiem itd, ale wiadomo, zrobie po swojemu znam ją bo już przetestowałam, a co mnei skłania- ona jest na 13 dni, a np wysokobiałkowa to juz duższa, a wydaje mi się że przez to bardziej niezdrowa. szczególnie że nie moge za dużo białka jesć.

w każdym razie morał taki że każdy próbuje co chce, wazne żeby efekty były i zdrowie

tak,oczywiscie,ale pamietaj ze dieta krotka nie znaczy dobra,mam nadzieje ze nas poiformujesz o efektach,ja jestem ciekawa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania