przymrozi dzisiaj konkretniea w prognozie pogody raptem -16 zapowiadali, znają się...jak
![]()
przymrozi dzisiaj konkretniea w prognozie pogody raptem -16 zapowiadali, znają się...jak
![]()
U mnie dziś na balkonie.....Załącznik 13908
A róża chińska zrobila numer i Załącznik 13909 zakwitła![]()
Dosypało.. hyyy.Te pagórki to moje krzesla plastikowe i pudlo na pierdoly.. Masakra! Pól metra śniegu
Załącznik 13958Załącznik 13959
u nas sniegu to nie za wiele bo stopniał i od razu zamarzła więc u nas i w okolicach lodowisko
jak zawsze mój jeździ do roboty 13-15min tak dziś jechał 1,5 godziny, ma-sa-kra poprostu![]()
a ja dzisiaj wyszłam z pieskiem i biedna się w śniegu zakopywałaprzy okazji ja też
![]()
![]()
teraz niedość że lód to jeszcze snieg dosypał, normalnie jak patrze na okno to widze jedna bałą plamęnie widac nic
grub snieg sypie i to jeszcze baaaardzo intesnywnie
![]()
U mnie w Krakowie naszczęscie przestało sypaćMyśle ze i u Ciebie woszczurku za chwile przestanie bo Zawiercie blisko Krakowa
![]()
dzisiaj o 17.00 u mnie było tyle
Załącznik 14910
to chyba u mnie najzimniej bo az 3 stopnie na plusiezero sniegu
![]()
juz po zimie ? hmmm
rano to ja miałam - 22a rudzi szczerze zazdroszczę, mam dosyc zimy i mrozów
![]()
słyszałyście że idzie do nas "pogoda od Rosji"
Będzie -30 stopni![]()
a mieszkam Kochane tu:
zweibrucken - Mapy Google
wlasnie patrze na termometr - O stopni![]()
3 st. mialam dzisiaj kolo 13-16.00![]()
podejrzewam szpilunia, ze dzisiaj u mnie bedzie juz -25
---------- Dodano o godzinie 18:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:11 ----------
albo i wiecej
---------- Dodano o godzinie 18:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:13 ----------
juz mam -21![]()
u mnie jest -16st ale mieszakmy na pietzre a na dole zawsze jest 3-4 stopnie róznicy, więc jest na dole jakies -20 brrrrrrr
u mnie - 17![]()
-23
Załącznik 14929
chyba sie przechwalilam, ze mam po zimie![]()
dzisiaj spadl snieg i jest bialo, a wczoraj nic na to nie wskazywalo![]()
jest 2:34 w nocy, a u mnie jest na plusie 1 stopien![]()
ja po 7 rano miałam -30, samochód mi zamarzł i po 10 km stanąłi nie dotarłam do pracy(dlatego jestem na forum)
zamarzła mi woda
i mam tylko w łazience
u mnie na górze w tej chwili jest -12 więc normalnie będzie ok -15... brrrrr ale nie ma co narzekać chociaz wymrozi zarazki![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)