ladybird fajne, pokazuj nastepne![]()
ladybird fajne, pokazuj nastepne![]()
ladybird bardzo fajna rózyczka![]()
moja ukochana kuzynka poprosiła mnie żebym jej zrobiła biżuterie. Postanowiłam, ze zanim spieprzę to co zrobiłam z żelu, najpierw poćwicze na kartce. A więc one stroke podejście pierwsze (na kartce) oraz podejście drugie na obrączce z żelu oraz kolczykach z żelu. Tylko się nie śmiejcie, muszę trochę poćwiczyć, nie od razu Rzym zbudowano czy jakoś tam...
w realu jakoś bardziej błyszczy to biżu, nie mogę zrobić foty która by oddała jak to wygląda w realu i jakieś to nie wyraźne ciut, chyba pora wyczyścić aparat w komórce...![]()
Ciekawy pomysł na biżuteriemuszę spróbować
,Ale jak się zabrać do tego?
monia w tym temacie poczytajhttp://forum.wzorki.info/ozdoby-na-p...lu-akrylu.html
dzięki za podpowiedz tusia4ever![]()
Hersa świetnie ci wyszło! Takie... inne![]()
Hersa ale zes wymyslilacacy, miodzio
![]()
Ladybird sliczny kwiatuszeknie ma sie co wstydzic bo ladny jest
![]()
ale superaśne te kwiatuchyja niedługo przy czasie też zacznę ćwiczonka
![]()
dzięki dziewczyny z miłe słowa, to one najbardziej motywują do działania![]()
Aniu Tobie to ,żadna z nas nie dorówna- masz talent![]()
kurcze na kartce to nawet mi wychodza ale gorzej pozniej na pazurkach :/ za mala powierzchnia zeby to ladnie zrobic.. i pedzelek zly chyba mam![]()
PER ASPERA AD ASTRA
annamon, nieszkam, ladybird - śliczne kwiatuszki.pozazdrościć talentu.
hersa, piękna biżuteria.
---------- Dodano o godzinie 23:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:14 ----------
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Wczoraj udało mi się znaleźć chwilkę i w końcu przysiadłam nad malowaniem kwiatuszków.
Oto efekt.
Na kartce wychodzą dużo ładniej![]()
boskie !
Kalaga świetne !
rewelacja![]()
Kalaga super kwiatuszki![]()
kalaga, nieziemskie!
piękne kwiatuszki![]()
super![]()
Aga super filmik, no i podpatrzylam troche pedzelki, kupie i mam nadzieje ze beda dobre![]()
PER ASPERA AD ASTRA
Kalaga czy na kartce czy na pazurku - ja nie widze roznicy![]()
bardzo ladne !
cieszę się, że się przydał.
też właśnie planuję zakupić sobie taki pędzelek, bo tym, którym ćwiczyłam do tej pory pracuje się okropnie.no i o farbkach musiałabym nowych pomyśleć..
![]()
Agusia o jakim filmiku mowa?
---------- Dodano o godzinie 17:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:33 ----------
już wiem
soory
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)