i miejmy nadzieje ze ten mróz wymrozi wszystkie komary i meszki![]()
i miejmy nadzieje ze ten mróz wymrozi wszystkie komary i meszki![]()
obydo wiosny
![]()
o kurde a ja nażekam że u nas śnieg spadł i jakoś -1 jest , ale też już nie moge sie wiosny doczekać![]()
Okropny mróz,mało brakowało a spóźniłabym się z synkiem na bal karnawałowy do jego przedszkola bo zamarzły mi szyby w środku w aucie i chyba 20 min się rozmrażały.![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
ja dzisiaj miałam małą zawiśc do przedszkola autem teściai niestey nie odpalił. musiała dzwonic na 998 do gamonia żeby przywióżl mi szybko auto bo miałam tez do czestochowy jechać... osz.... niestey mała sie spóxniła , a jak nie zdążyła spowrotem jej odebrać i znów musiał gnać do przedszkola... ochhh... ten mróz...
no juz dzisiaj mniejszy mrózZałącznik 14995
u mnie -4 st ale jakos mrozu nie czujei pieknie bialutko
![]()
dzisiejszy mroźny poranek
Załącznik 15030 Załącznik 15031
u mnie dzisiaj rano - 20 było.. jutro ma być jeszcze więcej.. ja nie wiem jak to przeżyje bo zmarzluch jestem..![]()
słuchając wczorajszj pogody w tvn meteo padłam:
"mamy dla państwa dobre wieści, ale nie do konca, otóż od czwartku mróż odpuści... będzie dużo cieplej, ale dosypie sniegiem. ale na to też mamy dobre wiesci bo potrwa to tylko do następnego tygodnia. z kolei gdy opady opuszcza to znów nadciągnie do nas mrożne powietrze i temteratura znow spanie o -30st"
ha ha ha jak nie urok to sraczka
"a teraz pogodga dla Mongoli:
mroźno wietrznie ale dużo słońca, uwaga bo powoli nadciągają zamiecie i zawieje śniezne powodujące utrunione wydostanie sie za próg własnego domu"
oni to mają przejeb***e
![]()
woda zmarzła, auta zamarzają, w pracy ogrzewanie padłonormalnie kataklizm, druga Mongolia w POlsce
![]()
u mnie na chwile obecna jest 0 stopni ale snieg pada![]()
no jak nie kijem, to pałkąnie ma duzego mrozu (jest-5), woda odmarzła
za to są zaspy, jak wracałam z pracy to myślałam, że zawału dostane... jade i łobosz, łobosze..o jesooo tylko nie stań...
od rana wieje i sypie
moje okno jakieś 2 tyg temu...nic sie nie dało zobaczyć![]()
u mnie dochodzilo już tej zimy do -25 st, ale teraz termometr pokazuje 0![]()
Podobno taka zima ma trzymać jeszcze przez cały luty![]()
a u mnie jest +2 stopnie![]()
U mnie tak samo +3 nawet i snieg pruszy, wole to niż -20 stopni.Niestety mój organizm odmawia posłuszeństwa przy takim wahaniu temperatur.![]()
ja wole mróz niż snieg, u mnie dziś temteraturka ok +5 ale pruszy i zanim chłop se odśnieżył do piwnicy to jak wylazł to juz miał ścieżke zasypaną![]()
w Poznaniu cieplutko![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)