no super widac , ze robisz postepy, w takim tepie to niedlugo bedziesz trzaskac kwiatuchy jak ta lala
![]()
no super widac , ze robisz postepy, w takim tepie to niedlugo bedziesz trzaskac kwiatuchy jak ta lala
![]()
a to moje jk wam się podobają tylko szczerze prszę![]()
Ptaki slodkie. Super
---------- Dodano o godzinie 06:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:42 ----------
ło.. jakie przystojne kwiatuchy.
---------- Dodano o godzinie 06:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:43 ----------
No i super kwiatek. W ogole nie plastelinowy. Jeszcze suchsza kulka i bedzie ok![]()
Ja sporo robie ogolnie kwiatkow ale ostatnio nie robie wogole zdjec ale zaczneDodaje kilka
![]()
Korcia te pierwsze super,Kamilko bardzo ladne kwiatki lepisz
wszystkie marzenia sie spelniaja
Dziekuje bardzomam nadzieje ze niedlugo beda nowe zdjecia
![]()
bardzo ładne kwiatki![]()
piekne kwiatuchy dziewczynki robicie! ja caly czas cwicze ale chyba musze zmienic koci jezyczek bo cos mi zaczyna puszczac kolor.. i zamiast bialych kwiatkow wychodza jakies zażółcone
to może takie wam pokazeoceniac szczerze prosze
![]()
Ostatnio edytowane przez asia ; 27-01-2010 o 21:36 Powód: 2 posty tego samego użytkownika pod soba
PER ASPERA AD ASTRA
kwiatki super,zazdroszcze umiejetnosci
wszystkie marzenia sie spelniaja
moje cwiczenia z kwiatuchamiZałącznik 15145
Paulinko-mnie sie podobają,bardzo ładne
---------- Dodano o godzinie 21:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:29 ----------
Syiwka-super![]()
Sylwiaale kwiatuchy
![]()
Sylwia, baaaaaaardzo ladne kwiatuchy.
moje akrylki powinny za niedługo przyjść, także pośmiejemy się ze mnie.![]()
Dzieki lasencje,bardzo mi milo ,Wy to potraficie podbdowac czlowieka, bo mnie ostatnio wena opuscila
![]()
w każdym razie po kwiatkach nie widać, że Cię syiwka niby wena opuściła.![]()
bo ja raz mam dzien a raz mam taki ze mi nic nie wychodzi i wszystko sie rozsypuje i tylko balagan robie a i tak nic nie wychodzi![]()
siwka twoje teksty sa powalajace....
cwiczona ahhaha
piekne te kwiatuchy to dzielo sztuki a nie cwiczonka
przyszedł czas na mnie.
tylko się nie śmiejscie, pierwszy raz miałam pędzelek do akrylu w ręce i wgle nie miałam styczności z akrylem.
moje "kwiatki"..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)