tak jak wyzej
no to moja metamorfoza
z takimiprzyszla a z bialymi wyszla
Pieknie mała
a te pierwsze pazurki sa rozbrajajające
I jej w salonie robili ?
Dobrze że w porę Ciebie znalazła bo mogło by być już za późno
basiu nnie to nie w salonie
to bylot ak
laska byla u mnie i potem poszla do kolezanki na uzupelnienie-nie wiem czy chodzilo o cene czy co nie wnikalam.no bo jak ona stwierdzila kolezanka ma takie ladne
no i jak jejzrobila to zaraz sie znalazla u mnie spowrotem i pow ze nigdy nie pujdzie wiecej do innej
hahaha
oplaca sie czasem zeby lazily do konkurencji
od razu wzeila kilka wizytowek moich zeby rozdac
hahahaha
no nie moge z tych niebieskich
leze i kwicze
Mała świetnie to naprawiłaś
looooooooooooooool
bozee... to ja nawet takiej maniany nie odwalalam na poczatku hahaa
a zdobienie BOSKIEEEEEEE
hhahaahahah czasem to sie oplaca
ale jak jej rece zobaczylam to bylam w szoku
ona mi sie wstydzila je pokazac
wcale sie nie dziwię że się wstydziła są straszne straszne straszne
haahahh jednak cos umiem zrobic
mala - ja mam takie pytanko nie wiem czy na miejscu ale nie bedac profesjonalistka pytam - po takiej papraninie (tzn. niebieskie pazn.) sciagalas calkowicie stary zel i robilas od nowa pazurki? ( ja bym tak zrobila- nie wiem czy dobrze mysle?)
ja moze pazurki od niedawna robie ale tez czegos takiego jak te pierwsze jeszcze nie widzialam ... jakby to moja kumpela powiedziala .... MASAKRIJJJAAAA
o rany, to moje pierwsze były o niebo lepsze! Jak można tak zkapuścić pazury? Okropne są. Dobrze, że są takie mistrzynie jak mała . Gratuluję
życie to jeden wielki plac zabaw, aby się w nim odnaleźć pielęgnuj wieczne dziecko w sobie
Mała dobra robota,te niebieskie to po prostu masakra jakaś
te niebieskie to sama robila? rozwalily mnie hehe
może coś nowego ktoś doda
moje pierwsze tipsy tak nie wygladaly hehehe ,teraz moja corcia robi sobie i kumpelkom i tez nie robi takich,mysle ze to ktos kto nie ma zadnego pojecia o tipsach to zrobil
z bloga: World of Nails-gal Anna Otkińska
Przed
Frenczyk tradycyjny z mały ozdobnikiem w formie kwiatka z cyrkonią.
Jeden paznokieć po wypadku, w wyniku czego zszedł i nie odrósł jeszcze do końca więc trzeba było rekonstruować.
Całość akryl pokryty żelem.
hehe takie jak te niebieskie , tylko ze french widziałam ostatnio u koleżanki tylko ,że ona robiła w salonie
byc tak jak A. Otkińska... chcialabym ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)