tak jak wyzej
no to moja metamorfoza
z takimiprzyszla a z bialymi wyszla
Pieknie mała
a te pierwsze pazurki sa rozbrajajające
I jej w salonie robili ?
Dobrze że w porę Ciebie znalazła bo mogło by być już za późno![]()
basiu nnie to nie w salonie
to bylot ak
laska byla u mnie i potem poszla do kolezanki na uzupelnienie-nie wiem czy chodzilo o cene czy co nie wnikalam.no bo jak ona stwierdzila kolezanka ma takie ladne
no i jak jejzrobila to zaraz sie znalazla u mnie spowrotem i pow ze nigdy nie pujdzie wiecej do innej
hahaha
oplaca sie czasem zeby lazily do konkurencji
od razu wzeila kilka wizytowek moich zeby rozdac
hahahaha
no nie moge z tych niebieskich
leze i kwicze
Mała świetnie to naprawiłaś![]()
looooooooooooooool
bozee... to ja nawet takiej maniany nie odwalalam na poczatku hahaa
a zdobienie BOSKIEEEEEEE![]()
hhahaahahah czasem to sie oplaca
ale jak jej rece zobaczylam to bylam w szoku
ona mi sie wstydzila je pokazac
wcale sie nie dziwię że się wstydziłasą straszne straszne straszne
![]()
haahahh jednak cos umiem zrobic
mala - ja mam takie pytanko nie wiem czy na miejscu ale nie bedac profesjonalistka pytam - po takiej papraninie (tzn. niebieskie pazn.) sciagalas calkowicie stary zel i robilas od nowa pazurki? ( ja bym tak zrobila- nie wiem czy dobrze mysle?)
ja moze pazurki od niedawna robie ale tez czegos takiego jak te pierwsze jeszcze nie widzialam ... jakby to moja kumpela powiedziala .... MASAKRIJJJAAAA![]()
o rany, to moje pierwsze były o niebo lepsze! Jak można tak zkapuścić pazury? Okropne są. Dobrze, że są takie mistrzynie jak mała
. Gratuluję
![]()
życie to jeden wielki plac zabaw, aby się w nim odnaleźć pielęgnuj wieczne dziecko w sobie
Mała dobra robota,te niebieskie to po prostu masakra jakaś![]()
te niebieskie to sama robila? rozwalily mnie hehe
może coś nowego ktoś doda![]()
moje pierwsze tipsy tak nie wygladaly hehehe ,teraz moja corcia robi sobie i kumpelkom i tez nie robi takich,mysle ze to ktos kto nie ma zadnego pojecia o tipsach to zrobil
![]()
z bloga: World of Nails-gal Anna Otkińska
Przed
Frenczyk tradycyjny z mały ozdobnikiem w formie kwiatka z cyrkonią.
Jeden paznokieć po wypadku, w wyniku czego zszedł i nie odrósł jeszcze do końca więc trzeba było rekonstruować.
Całość akryl pokryty żelem.
hehe takie jak te niebieskie , tylko ze french widziałam ostatnio u koleżanki tylko ,że ona robiła w salonie![]()
byc tak jak A. Otkińska... chcialabym ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)