piszemy caly czas o dloniach,tipsach .Moze ktos ma fotki paznokci u stop? pochwalcie sie
piszemy caly czas o dloniach,tipsach .Moze ktos ma fotki paznokci u stop? pochwalcie sie
ja jszcze nie ale bym chetnie zrobiła muszę jakąs psiapsiółke namówic
tipsów na stopach nigdy nie robię jeśli już przedłużam nieco akrylem jesli jest taka potrzeba
tu kilka prac z lata
![]()
te niebieściutkie są suuperja na nóżkach tipsów nie robiłam jak już to tylko żelik
Ale nie pomyślałam żeby zdjęcie zrobic...
PODZIWIAM WSZYSTKIE BABECZKI które robią swoim klientka stopki
ja próbowałam , ale nie mogę sie przełamać mam obrzydzenie![]()
SZCZĘŚLIWA
Fajnie wyglądają![]()
ja też mam opory zazwyczaj odmawiam robienia pazurków u stóp-bo nie mam warunków, naszczęście jak robię kolezankom nózki nie mam oporów powiedzieć im wczesniej zeby doprowadziły stopy do porządku z góry zaznaczam że robię tylko paznokcie nic więcej żadnych peelingów...hahah
świetne te pazurkija tez bym miała opory przed robieniem stóp klientce....
![]()
no co Wy dziewczyny się przełamac nie możecieMnie po kursach już chyba nic nie zdziwi dostałam chyba najgorsze stopy na pedicure jakie mogły byc...aż mnie normalnie cofnęło, jedną stopę skrobałam godzinę więc sobie wyobraźcie... Ale teraz przynajmniej jak babeczki przychodzą na stopki to w porównaniu z kursami to ja widzę piękne nóżki
hehe. Trzeba się przełamac rękawiczki na rączki dla bardziej wrażliwych maseczki na buźkę i jechac z koksem
![]()
ale sobie wyobraź jak przyjdzie taki babsztyl który w ogóle nic ze stopami nie robi, to jak się odpierdzieli co swoje to później widzi się tego rogala na buzii jak dla mnie to jest super
![]()
śliczne stopki
ja tez mam obrzydzenie... jak bylam na praktyce to musialam zamiatac TE FUU SKÓRKI z pedicuru ( scinane omega) z nóg jakis starszych babekfee jeszcze woda nachlapane na podldze i tak sie zamiatac nie chcialy ..bleee
a jeszcze raz - stopki boskiete czerwone MniaMI
![]()
Znalezione na NK
Aż mnie poraziło![]()
Ostatnio edytowane przez seqoya ; 02-05-2009 o 22:53
ooo fuuuuuuuuuokropieństwo...
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ciekawe jak Ona chodzi na boso , bez takich koturnów ha ha ha![]()
SZCZĘŚLIWA
pewnie jej sie wbijają w ziemię... ale przynajmniej sie nie poślizgnie![]()
obleee
---------- Dodano o godzinie 23:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:46 ----------
hahaha
a w wysokich szpileczkach .... ha ha ha
SZCZĘŚLIWA
Wyglada to na prawde nie ladnie,widzialam pare kobiet w Holandi z podobnymi choc nie tak dlugimi,niektore maja swoja bardzo dluga plytke uwarunkowana genetycznie i nic nie moga na to poradzic..
Okropnie to wygląda. Nie wiem jak ktoś może chodzić z takimi paznokciami i na dodatek wrzucić zdjecie na NK, żeby się... niewiem..? pochwalić? Nie ma czym...fffuuu
bleee masakra ;/ niech ktoraz wrzuci jakies ladniejsze fotkiz checia poogladamy
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)