małamiałaś napisać
![]()
niestety twoja fotka to trochę naciągana na krzywą by byławięc jak możesz to prześlij
małamiałaś napisać
![]()
niestety twoja fotka to trochę naciągana na krzywą by byławięc jak możesz to prześlij
![]()
a ja tak generalnie staram się kończyć pracę inż ale jakoś nie mogę się skupić![]()
oj zeby,az mnie rozbolaly.Ja sie szykuje do pracy jeszcze kilka minut i spadam.Juz tapetka na twarzy i zaraz ide,buuuuuuuuuuu
A ja odpoczywam po rowerku, choć dzisiaj to była niesamowita przyjemność, bo zrobiłam 30km i wiatru nie było. A potem mykam do centrum zobaczyć czy dojechały już nowości do mojego ulubionego sklepu.
Ja to w pracy przez caly dzien tyle wychodze,ale na rowerze to bym nie dala radyUdanych zakupow zycze.
ja wlasnie udaje sie do pracki ... zajze do was jak bede miec przerwe ... a tak dopiero po 23 .... zastanawiam sie bo mam teraz dwa tyg urlopu <mysli> czy zrobic sobie pazurki![]()
ja siedze i sie nudze w sumie, pogode mam straszna i nic mi si enie chce![]()
ja buszuje po forum
zaraz musze obudzic mala i isc po malego do pekola i na gimnastyke
a mam takieg lenie aze szok
ah ahja widziałem ale akurat przy agusia_pa2 nie jest napisane że brakuje krzywa C
dobra już mniejsza o to sprawa jest wyjaśniona
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
co to jest pekole![]()
czyli ze mi wybaczasz![]()
nie ma czegobez jaj
![]()
![]()
ahahahha no przeciez wiem
zartowalam
---------- Dodano o godzinie 15:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
ps nie bierz wszystkiego tak na powaznie co pisze
a kto ci powiedział że biore![]()
wlasnie zaczynamfotki oczywiscie dodam jak zrobie
![]()
A mi się coś chce zjeśćCoś pyszniastego....ale nie mam ochoty na nic co mam w domku :/ Bez sensu
hihi
)
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
wiesz co mała pogadaj z ivonną ona ma jakieś sprawdzone sposobyna takie rzeczy
![]()
Hi hi hi, myślę że mała też zna te sposoby jak każda kobieta i już sobie poradziła.
![]()
hhihi znam znam i wlasnie robie-nie odzywam sie do upadlego
ostatnio tak mialam
ze jak sie nabuczyl to sie lasilam a on bylopryskliwy i mnie zlewal to postanowilam si enie odzywaci go ignorowac i podzialalo
szybko przylazl w lachy
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)