dzisiaj wyśle pazurkijak sie bawić to sie bawić
![]()
dzisiaj wyśle pazurkijak sie bawić to sie bawić
![]()
Ostatnio edytowane przez madzialena ; 29-04-2009 o 16:24
ja juz wysłałam , mam nadzieje że mi uznacie prace![]()
doszła praca i nie widzę problemu żeby nie uznać![]()
moje pazurki tez własnie wysłałammam równiez nadzieje ze zostana 'uznane' przez szanowne szefostwo
Ejj a teraz tak spojrzałam.. jak to jest zrobione ze w przykładowym zdjeciu krzywej C są moje pazury ?![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez bera0 ; 29-04-2009 o 20:48
pisiowa tys jest aparatkajuz nawet godziny liczysz
![]()
ja niestety dzisiaj nie dam rady jak nie znajde fotografa na swoja karte do mojego aparatu sie tak zalatwilam ze kabla do kompa jeszcze nie mam bo zostawilam na innej ziemi...hihihih,jutro wieczorkiem wrzuce,mam nadzieje...a jak nie to coz bedzie nastepny jakis konkursik mam nadzieje za jakis czas...ale i tak szkoda.![]()
lista jest zaktualizowana
czekamy na krzywe c
dziewczyny bo duzo prac odejdzie
co wy robicie do roboty
fotek wam sie nie chce strzelac?
mala właśnie wysłałam Tobie brakujące zdjęcia![]()
Pojechałam do klientki do domu i w aucie zrobiłam te zdjęcia ha ha ha
Proszę napisz czy mogą być?
SZCZĘŚLIWA
no to mi sie podoba
pewnie ze moze byc
a jak ladnie zrobione
hihi chyba trza na was wrzeszczec tak jak na mojego synka zebyscie rozumialy hihi
Ok wysyłam swoja prace mam nadzieje ze bedzie ok bo klientka z paznokciami juz sobie poszła i raczej juz fotki nie zrobie
mala![]()
Kamień spadł mi z serca, że może być![]()
SZCZĘŚLIWA
Prosze o podanie dokładnie adresu
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:36 ----------
Bo juz wysłałam ale nie wiem czy dotarło cos.Nie jestem pewna czy w adresie przed i @jest spacja
aganails@wzorki.info
mam nastepna prace
ale sie rozkreca zabawa,a jutro napewno jeszcze reszta pooddaje,przewaznie ze wszystkim zwleka sie na ostatnia chwile![]()
ulala 10 twojej pracy jeszcze nie mam
no pewnie jutro nas zasypia
Teraz juz wysłałam mam nadzieje ze doszło.zapewne marne moje szanse miedzy takim artystkami ale probowac trzeba i sie motywowac
doszly dziekuje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)