Ladnie ladnie kobitki co post to alkohol,hihi uczyc sie zeby same szostki byly na maturze,wszystkim zycze a kopniaka na szczescie musicie sobie wyobrazic![]()
a ja po weselisku na poprawiny nie mam siły jechać zresztą trzeba powtórzyć cos do maturki jeszcze![]()
nawet nie mamc zasu przeczytac wszystkich nowych wiadomości... na razie jest 320 nieprzeczytanych ciekawe co będzie jak wpadnę następnym razem
bera0 powodzenia jutro![]()
![]()
a ja odpoczywam po intensywnym weekendziepisze na forum i na gg
![]()
A ja właśnie wróciłam z "randki" ... Ehhh naprawdę muszę być beznadziejna bo czuję , że nic z tego nie będzie![]()
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
czarnulka nie dołuj się i nie szukaj towarzysza na siłę, sam cię znajdziezobaczysz
![]()
Ale ja go nie szukałam on sam mi zaproponował spotkanieNo to poszłam hehe. Ale mnie brzuch boli, chyba się czymś zatrułam albo coś
Muszę zastosować drastyczną metodę mojego taty : korzeń kobylaka
![]()
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
Czarnulka a ty skąd wiesz ze nic z tego nie bedzie ? a moze akurat coś![]()
No bo to się czuje![]()
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
tego kwiatu jest pół światu
jak nie ten to następny![]()
A jednak :/ Zaraz u mnie będzie....a ja się czuję fatalnieNajwyżej puszczę przy nim pawia
![]()
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
tylko nie na Niego tego pawia hehe
właśnie siedzę i się wkurzam bo dostałam listę ofert dla klientów przedłużających umowy i nic nie ma co by mi się podobałoalbo jest tylko w cenie 1000zl...ja się chyba zastrzelę
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
negocjiuj z nimi i bierz ich na wstrzymanie albo postrasz lepiej że operatora chcesz zmienić![]()
a w jakiej jesteś sieci ? ogólnie to play ma bardzo dobrą ofertę ostatnio i można sobie numerek przenieść łatwo![]()
w plusie jestem i widzę że dla nich nie gra roli czy klient stały czy nowy i tak oferują telefony w tych samych cenach dla obu i to same shity... już się głęboko właśnie zastanawiam nad zmianą operatora...
Iz
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
heh plus to najgorszy szit wg mnie (subiektywna ocena) dawno miałem i właśnie tak jak mówisz zawsze słabe telefony oferowali do tego spore rachunki nic ciekawego
dzidzia dobrze ci radzę przejdź się do playa i zapytaj się o przeniesienie umowy
jak już się dowiesz to zadzwoń na infolinię plusa i powiedz że zawiodłaś się na ich ofercie po raz kolejny nie potrafią zaoferować nic ciekawego stałemu klienta i skoro traktują stałych klientów tak samo jak nowych to rezygnujesz
jak nic nie ci nie zaoferują to zmieniaj operatora play jest na prawdę dobrya telefoniki dają miodzio
no i coś mi mówi że tak zrobię, i jeszcze ich tam zbluzgamnormalnie mój ojciec w erze to zawsze ma jakąś zajeb**** ofertę ,a pleya właśnie sprawdzałam i na prawdę całkiem fajne oferty mają trza się przejśc do salonu
![]()
Iz
a mi sie laptop zwalil takze bede was malo odwiedzac
Ale zobaczyc mozesz![]()
Naprawiaj naprawiaj tego laptopa mala bo sie za toba stesknimy![]()
ja już tęksnie![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)