dzięki wam piękne
to kieliszki do wódki![]()
dzięki wam piękne
to kieliszki do wódki![]()
Milenka a jakiej firmy masz akryl![]()
SZCZĘŚLIWA
nie mam żadnych kursów byłam tylko na warsztatach organizowanych przez firmę Golden Nails i tam podpatrzyłam co nieco i dziewczyny korygowały moje błedyswietna sprawa
---------- Dodano o godzinie 22:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:06 ----------
dzienx![]()
Teżbym się przeszła na takie warsztaty! Bo śliczne te twoje kwiatki!
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Milenka ladniutkie te kwiateczki..
prosze o ocene... a moze ktos wie jak utworzyc album na forum?
---------- Dodano o godzinie 20:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:39 ----------
ups kwiatkow tez nie umiem wgrac do wiadomosci
a jednak potrafieocencie proszeee
a te nie weszly do konkursu![]()
fajne kwiatuchy
Album można założyć od rangi pasjonatka więc jeszcze tylko pare postów ci brakuje![]()
Piękne te Twoje kwiatuszki na tipsikach![]()
no kwiatki malina![]()
ćwiczyłam sobie dzisiaj lepienie kwiatuszków, pierwsze co mi wpadlo pod ręke po moich paznokciach to pojemniczek z ozdobami a pózniej telefon. Co o tym myślicie![]()
nie są jeszcze perfekcyjne ale jak na początek w porządkumusisz ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
![]()
Aniu cudenko![]()
Ten breloczek to z żelu i akrylu![]()
Wow... śliiiczne
![]()
Dziewczyny ,a jak dokładacie bulion na kwiatki akrylowe to na co? na klej? na mokry akryl? a potem malujecie jeszcze nabłyszczaczem?
Mnie się wydaje że możesz dać na niezaschniętego jeszcze kwiatka ale jak Ci wyschnie już to możesz cieniuśko klejem albo żelikiem... Możesz zatopić wszystkie kwiatki, albo jak nie chcesz to możesz przejechać nabłyszczaczemwydaje mi się że chyba dłuzęj by się trzymało ( ale na akrylu tak się nie znam bo króciutki nim robiła...
)
mi sie bardziej osobiscie z nablyszczaczem podobaja ale to juz kwestia gustu![]()
no dokładnie Basieńko,każdy lubi co innego![]()
Śliczny ten telefonik a bryloczek też pomysłowy![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
moje pierwsze w życiu kwiatuszkidużo jeszcze ćwiczeń przedemną ale to też mi się podoba jak i robienie pazurków
![]()
z forum można się wiele nauczyć
Iva pamietaj przy robieniu kwiatkow aby nakladajac na pazurka ten akryl sie nie rozmazywal,poczekaj chwilke jak nalozysz juz akryl na pedzelek poczekaj na ten efekt osniezenia czy kuleczke poloz na papier by odsaczyc nadmiar liquidu i automatycznie na pazurek wtedy go delikatnie rozplaszcz na okroglo i wtedy z jednego konca zacznij pedzelkiem w gore rozcierac wtedy jakis efekt wyjdzie...powodzenia
dziękujędziś byłam na szkolonku
szkoda tylko że narazie kaski brak bo chciała bym poćwiczyć jeszcze...
annamon79 będę się staraćdziękuję za rady...
z forum można się wiele nauczyć
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)