a ja miałam 2klientki od 15
zjadłam kolacje i sie nudze![]()
a ja miałam 2klientki od 15
zjadłam kolacje i sie nudze![]()
Właśnie skończyłam przepisywać materiał z kursu i idę wyżywać się na córce. Będę na niej ćwiczyła profesjonalny makijaż.
no bravo ja też chce na kurs![]()
Ivonna dobrze że masz córkę a nie syna bo na kim byś ćwiczyła![]()
synek napewno by się poświęcił dla mamusi.... trzeba by było trochę liny kupić żeby przywiązać chłopczyka do krzesła, ale nic po za tym... Dla mamusi zrobi wszystko![]()
ja wam powiem że chłopcy nie są tacy strasznija kiedyś miałam pazurki każdy w innym kolorze to jak mój 6 letni wówczas kuzyn zaczął je oglądać to pół godziny dziecka nie było
![]()
W takich właśnie chwilach cieszę się, że mam córkę. Zniosła ćwiczenia bardzo dzielnie, ale jeszcze wiele prób przede mną.
ale jestem wykończona po tych kajakach dzisiejszych.. ale na forum musiałam wejść![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Siedzialam i poprawialam nowego posta,ktorego wstawilam,narobilam balaganu a Kamisa nimaCzesc poprawilam ale czesc nie
![]()
czołem ciotki
ja tu se pije kawe i mysle jak wykręcić kase na kurs...
i tak myślę czy czasem w bydgoszczy by nie chcieli stylisti i jeszcze na kurs wysłali
bo normalnie oszaleje przez ten kryzys....
Ja tez juz pije kawke,dziecia sniadanko do szkoly i czekam z niecierpliwoscia na moja przesylke,tak bym chciala juz dostac to wszystko![]()
syn mnie molestuje zebym z nim pograla w gre i musze isc
dzięki Jade że sama się wzięłaś za to poprawianieja akurat sporo roboty mam :/
Zrobione chyba jest ok?![]()
A ja czekam na klientke bo ma przyjsc zaraz na pazurki u rąk i stópekkręgosłup mi wysiądzie
![]()
kombinuj Pisiowa kombinujdobrze Ci to wychodzi
powodzenia Czarnulko![]()
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
dziekuję Basiu![]()
a ja czekam na kolezanke bo ma przyjsc na sciagniecie tipsiorow bo na poludnie do pracki, urlopik sie jej skonczyl no a u nas w maku nie mozna miec pazurkow![]()
Ja sprzątam..słucham disco polo na gg radioBede robić porządek w szafie z ciuchami..coś trza juz wypieprzyć....oglądam fotki z wczorajszego wypadu do zoo
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
a ja się mecze nad przygotowywaniem materialow na egzamin z dermatologii...masakra...80 chorób skóry opracować i wykuć cale szczescie niektore zapamietalam z wykladow.
a ja już jestem po![]()
![]()
maturach
i mam WAKACJE![]()
Ja właśnie robię zapiekankę makaronową a niedługo wychodzę do szkoły i nie wiem czy zdążę :/
Nie da się świata zatrzymać, czasu cofnąć,
Pozostaje płacz nad niesprawiedliwością.
Co z ludzką godnością, pytam. (...)
Muszę za szczęściem wzdychać.
Patrząc na chmury nad miastem
Powoli zamykam oczy.
Daj spokój z bólem...
I tak zbyt wiele czuję...
a ja od rana zbieram sie do porządków i przy tej deszczowej pogodzie mi sie wcale nic nie chce![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)