mój pędzel do kwiatków to chodząca katastrofa... Na razie nie mam innego (bo cz.ekam na paczuszkę od czarnulki). Mój pędzel którym robię kwiatki to pędzel do żelu... Ja na moje oko to będzie 2ka lub 3ka (bo nie jest napisane jaki to nr) jest płaski, włosie ma dość krótkie (tak niecały 1cm) a na szerokośc ma może 1mm.. No
Góra 1,5mm

). Mój pędzel którym robię kwiatki to pędzel do żelu... Ja na moje oko to będzie 2ka lub 3ka (bo nie jest napisane jaki to nr) jest płaski, włosie ma dość krótkie (tak niecały 1cm) a na szerokośc ma może 1mm.. No
 Góra 1,5mm

Odpowiedź z Cytatem

.Ale wielkie dzieki
,troszke musimy sie nameczyc,zeby cos wyszlo,ale jak to  mowia praktyka czyni mistrza

Będzie coraz lepiej! Jestem tego pewna, bo sama się uczę i na prawdę kwiatuszki są ładniejsze 

ja bym zrobiła troszkę inny  kształt tych skrzydełek...może bardziej jak łezka?
muszę jeszcze poćwiczyć... dłuuuuuuga droga przede mną ale kwiatki to chyba już lepiej... sama widzę
 forum

nie sa piękne jak Naszych kolezanek ale sie uczę cały czas... mam nadzieje ze widzicie juz różnice z tymi moimi pierwszymi kwiatkami które sa w tym temacie na początku hi hi hi
 Z góry dziękuje