Ja również mam pomysł ,tylko czasu braka chciałabym uczestniczyć chociaż w jednym konkursie na tym forum
Ja również mam pomysł ,tylko czasu braka chciałabym uczestniczyć chociaż w jednym konkursie na tym forum
Jeszcze jest troszkę czasu więc może Ci się uda coś wyczarować![]()
hmm jakoś nie mam nadal pomysłu jak zrobić te pazurki.. hmm, pomóżcie![]()
moj pomysl poszedl do koszaa teraz pustka w glowie....eh ale jeszcze troche czasu moze cos zaswita
![]()
Ja dziś wyśle prace tylko muszę wybrać z 48 zdjęcA wiecie co jest najlepsze? Że zaraz po zrobieniu zdjęć wyrwałam (po raz kolejny) małego paznokcia
Znów trzyma się tylko przy macierzu
A miałam robić żel...
![]()
ałć....
Paulistka nie zazdroszcze wyboru....i to jeszcze z takiej ilosci...
ja dalej pustka![]()
a ja w ogole nie mam kurcze pomyslu. jestem zła!
KAMIS AJ LOF JU
zrobiłam już jedne pazurki ale wstrzymam się jeszcze z wysyłaniem, może olśni mnie jeszcze bardziej i zrobię coś lepszego![]()
ej. dziewczynki co z wami. my czekamy na wasze prace.chyba czeba zrobić wam dłuuuuuuuuuuuuuuugą przerwę z konkursami.
![]()
oj nieeeeee. Przecież zawsze tak gadamy a później super są prace;d;d;d;d
KAMIS AJ LOF JU
jak do tej pory tylko dwie prace wpłynęłymoże jednak to za dużo dwa konkursy jednocześnie..
czekajcie na mnie;p hahaha tylko ja w tym tygodniu dopiero zabieram sie za zrobienie![]()
wiem cos o robieniu 2 konkursow jednczesnie...zawsze jeden ma wziecie, a na drugi to tylko kilka prac wplywaprowadze na innym forum 3 miesieczny konkurs foto, gdzie zdjecia wyplywaja zawsze, a w miedzy czasie zrobilam miesieczny i przyslali mi tylko 2 zdjecia
lepiej robic po kolei w jakis odstepach czasu bo wtedy wieszke zainteresowanie
![]()
ja nie mam problemu z dwoma konkursami na raz, zwlaszcza ze na ten drugi jest czas do konca grudnia a to ponad miesiac.
a do konca tego tez jeszcze pare dni zostalo i podejzewam ze wiekszosc tak jak ja na ostatnia chwile prace wysle.
nie mialam czasu teraz na pazurki, ale najpozniej w poniedzialek sie zabieram do robotymaz bedzie zawozil tate do domu to bede miala 2 dni spokoju
ja robie w tym tyg
poza tym chyba w kazdym konkursie najwiecej prac wplywa pod jego koniec? ( tak mi sie wydaje
)
na konkurs zimowy jest już z 10 prac więc nie ma regułymam nadzieję że będzie satysfakcjonująca liczba prac i tutaj
![]()
ja cały czas zmieniam koncepcje co ma być na tych pazurkachmoże się wyrobie do końca listopada
![]()
ja mysle ze bedzie duzo prac....tylko skoro JURY zawsze trzyma nas do ostatniej sekundy w niepewnosci to teraz dziewczyny tez prace wysla na ostatnia chwile....zeby trzymac nasze kochane JURY w napieciu
![]()
Trzeba działać i to szybko![]()
Aneczka ja dzialam...na calego...1 palec w 1 dzien
.... potem kilka dni na fotki.......redukcja do magicznej ilosci 3 sztuk
potem zapakowac nakleic "znaczek" i wyslac
![]()
ja się za robienie zabiore dopiero w przyszłym tygodniu![]()
a moje sie juz "robi " po trochujutro cd
jestem zadowolona narazie ze swojego pomyslu( jak wyglada na pazurkach)
zobaczymy co jutro bedzie
hehe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)