Cytat Napisał Kamis Zobacz post
heh plus to najgorszy szit wg mnie (subiektywna ocena) dawno miałem i właśnie tak jak mówisz zawsze słabe telefony oferowali do tego spore rachunki nic ciekawego

dzidzia dobrze ci radzę przejdź się do playa i zapytaj się o przeniesienie umowy
jak już się dowiesz to zadzwoń na infolinię plusa i powiedz że zawiodłaś się na ich ofercie po raz kolejny nie potrafią zaoferować nic ciekawego stałemu klienta i skoro traktują stałych klientów tak samo jak nowych to rezygnujesz

jak nic nie ci nie zaoferują to zmieniaj operatora play jest na prawdę dobry a telefoniki dają miodzio
Popieram Ja też przeszłam do playa tylko z orange, bo już byłam tam wiele lat, tel był na firmę, a oni nic ciekawego nie zaproponowali.
A dzidzia jak chcesz negocjować jeszcze z nimi, to zrób tak jak mój mąż kiedyś. Zadzwonili z orange, że kończy się umowa i gościu nawija jakie ma dla nas propozycje i atrakcje. Gadał z dobre 10 minut. Skończył swoją gadkę, a mój mąż do niego mówi: no dobrze wysłuchałem pana, a teraz niech mi pan powie co możecie mi naprawdę zaoferować, bo to co do tej pory usłyszałem to nie była żadna oferta. Gościa zatkało, ale dostaliśmy jeszcze trochę ciekawostek.