wszystko jest wycinane.Każda rzecz jest wycinana krok po kroku.Mogę również poprawić wam cerę, dokleić rzęsy,przyciemnić cerę itd
wszystko jest wycinane.Każda rzecz jest wycinana krok po kroku.Mogę również poprawić wam cerę, dokleić rzęsy,przyciemnić cerę itd
Ostatnio edytowane przez iga24 ; 01-04-2009 o 16:44
dziekuje, przesliczne, jak Ty to robisz? pewnie duzo zabawy jest z tym?
nie chcialabym się narzucać ale możesz mi jeszcze coś w ramach rozrywki upiększyć?
dziękuję Ci bardzo. muszę się tego nauczyć w wolnej chwili. aczkolwiek wieeeeelllleeee chwil potrzeba z pewnością żeby się tego nauczyć .
To ja też bym prosiła o stuningowanie foteczk Troche ich tam wyszukałam. Jedno już sama próbowałam. Mi zawsze po przeróbce wychodzą rude włosy hmmm...
najłądniejsza ta gdzie się całujecie
hej Iga24 jeśli mogę prosić o przerobienie tych zdjęć z góry dziękuje
Dziękuję ci kochana jesteś Śliczne
ooo super ja przerabiam fotki ale w takich hmm skromniejszych programach np. PhotoScape albo Pisaca3 i do jednego sposobu Gimpa
Jak bedę miec jakas fotke i by mi sie zachciało takiego przerobienia to tez poprosze
slicznie to robisz,jak znajde jakies ciekawe zdjecie,to Ci podrzuce
Sa sliczne i ja tez poprosze o cos fajnego
iga24 jakiego programu uzywasz do fotek Ja tez sie lubie w to bawic. Mozesz podac czego uzywasz Bo efekt super Podziel sie z nami
A dzieki. Tak sie zapatrzylam na przerobione fotki ze przeoczylam to hihihi Przepraszam
Ja prosze o przerobke tych fotek
Ostatnio edytowane przez Evelina.J ; 30-04-2009 o 14:08
No fajna zabawa, ja kiedyś coś próbowałam...jak znajde jakieś fajne fotki to też poproszę o przeróbkę
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)