a mi sie wydaje ze wiekszosc z was sie nad soba uzala bo nie wygram, bo nie mam szans i wogole.
Nie, wiekszosc z nas zamiast sie uzalac startuje w tych konkursach.
kurcze kazdy ma szanse. a jesli chodzi o udzielanie sie na forum, pomaganie, doradzanie ... każda z was kiedyś zaczynała się wypowiadać
Tak i mnie osobiscie cieszy, ze forum sie rozrasta-a nie uwstecznia.
zagladam tu kilka razy dziennie i naprwde widze ze niekrote z was to chyba siedza tu 24h na dobe ale ja nie mam takiej mozliwosci czyli co za tym idzie nie moge brac tez udzialu w rozmowach na czacie i ogolnie.
Bez dramatyzmu. Kazda poswieca tyle czasu ile moze. Ale dzieki tym aktywnym, forum nie jest martwe i.. jest co przegladac chociazby. No chyba, ze kogos to nie interesuje. Martwe forum i pach-czasem jakis konkursik
nie kazda tez ma tysiace zdjec zeby mogla dac do albumu np ja nie mam tyle i poki co zbieram fotki bo tez bym chciala zalozyc album ale to z czasem.
Fajnie, ja tez nie mam tylu zdjec i prac aby wlozyc do albumu i tez czekam az nazbiera mi sie
a w konkursach to chyba tez chodzi o ten trud i wysilek wlozony w zrobienie pracy.
My wkladamy trud i wysilek, bo.. startujemy w konkursach-patrz przypisek pierwszy
jeszcze odnosnie udzielania sie na forum jestem tez zapisana na innych stronach i tez widze ze kilkanascie dziewczyn tez jest na innych forach ale nie udzialacie sie tak jak tu, wiec o czym to swiadczy...
świadczy to o tym, ze jednemu Mania-drugiemu Frania. Ktos inny lubi bardziej forum x, a inny y. Chyba, ze.. wchodzi na forum tylko dla konkursu. Inne-jak mowisz-fora juz zaczynaja sobie z tym radzic piszac w regulaminie: warunkiem konkursu jest REGULARNE uczestnictwo w zyciu forum.
a takie rzeczy jak teraz ze jest wypowiadanie sie nad nie udzielaniem na forum dzieje sie tylko przed konkursami... troche glupio