ślicznyu mnie już wisi na ścianie w antyramce hehe
ślicznyu mnie już wisi na ścianie w antyramce hehe
nono woszczur się postarał![]()
ooooo, jaki dyplomik... he he ... sama wymysliałam sama robiłamcowidac po niedociągnieciach graficznych
![]()
no woszczurek sie postaraładyplomik przepiękny
bedzie cudnie wygladał na sciance...
dziekuje jeszcze raz
![]()
u mnie też wisi dumnie z waszymi podpisami![]()
spoko spoko dam rade, insane mam nadzieje że widzimy sie w lutym na warsztatachcała wiesiółkowa ekipa będzie
i jagwiazda wieczoru hahahaha
![]()
KAMIS AJ LOF JU
dyplomik prawda cudny...moj dzis zawisnie w antyramie.....
wlasnie insane bedziesz?zrobimy powtorke z rozrywki
![]()
no ja myślę że ekipa będzie zgrana... ja dziś potforowi oznajmiłam że jade to mi powiedział że jeszcze nie dożyłam, a nóż widelec wdową do tego czasu ostanewiec chyba nie ma nic naprzeciw
teraz tylko kasiure do skarpety składać i po drodze powstrzymac się od nałogu coby dobrze z pociąga wysiąść
![]()
teraz dopiero przeglądam fotki z warsztatów i szczerze Wam zazdroszczę!Mam nadzieję,że jeszcze jakieś warsztaty będą organizowane i się na nie załapię
Wielkie pokłony dla Ciebie Woszczurku za organizacje i poświęcenie się
![]()
![]()
łoooooo to tak dawno było, że prawie zapomniałam że ten temat jeszce istnieje![]()
a ja jak zobaczyłam nowego posta od woszczura to pomyślałam że coś nowego się szykuje![]()
a poiem ci asiu ze myslałam nad czyms w remizie u nas ale latem na więcej osób tylko ie wiem czy warto![]()
hahah trzeba pomyśleć o czymś nowymja coprawda mam duuuuuży garaż z 3 pomieszczeniami
(a małe mieszkanie
) ale mieszkam na wsi i nie wiem czy komuś by się chciało w taką dziurę przyjechać
mieszkam 12 km od Chrzanowa, 30 km od Krakowa, nie wiem jak lepiej wytłumaczyć
warunki w miarę mam,ale miejsce du*owate
no chyba że jednak ktoś by się zdecydował, to zapraszam jak najbardziej
---------- Dodano o godzinie 17:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:45 ----------
i jeszcze moge dodać jakieś 30-40 km od Katowic![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)