Bozeno super odnowa![]()
waszczurku nie łam się kochana każdej zdarzają się lepsze i gorsze stylizację, ja nie znam nikogo kto by robił non top ideały
bożenko cudna przemiana
syiwka Ty to zawsze mnie zadziwiasz
dziękuję dziewczyny za miłe komaetarze pod adresem moich prac aż chce się pracowaćdzięki
Syiwka szczęka mi opadła na widok Twojej metamorfozy![]()
A to kolejna b. trudna, bo znow obgryski i to takie ze az opuszki wyzsze od paznokcia
Jolanta śliczne pazurkiTeż mam jedną klientke z takimi pazurkami...najlepsze do roboty to one nie są. Ale poradziłaś sobie świetnie
![]()
nieasmowite są wszystkie metamorfozysuper
![]()
bardzo ładnie ci wyszła![]()
Dzisiaj metamorfoza paznokci z miesięcznym odrostem![]()
Dziękuję Natinko
Twoja metamorfoza jest prześliczna.Pazurki jak naturalne, takie delikatne![]()
edit super sie trzymaja i sliczna metamorfoza
Natinko sliczne delikatne pazurki![]()
edit świetne![]()
Nigdy się nie tłumacz, przyjaciele tego nie potrzebują a wrogowie i tak nie uwierzą !
Dziękję bardzo dziewczyny.
Ja jak widze takie odrościki to mi aż lepiej na sercu,bo wiem że można zadbać o paznokcie i przyjśc do odnowy z takimi ładnymi odrościkami.
Edit- śliczna metamorfoza
Natii - piękne te pazurki![]()
Natii, bardzo ładne.
wgle śliczną płytkę klientka ma.![]()
niezbyt udanakształt na życzenie
paznokietki były baaaaaardzo malutkie
powiem wam , że byłam zszokowana jak przyszła do mnie pani z 5 tygodniowym odrostem i nie było drastycznych zapowietrzeń, fakt... nie ma kilku pazurków ale i tak w szoku jestem że nie były łopaty z mega zapowierzteniami bo często mi sie zdarza że wąłsnie takie pani przychodza na poprawki,
naturalne pazurki zażelowane a reszta dorobiona na szablonietylko zapomniałam dac oliwkę...
![]()
No Woszczur naprawde ladne odrosciki ,a metamorfoza piekna![]()
dzis miałam koleżanke na pazurki która zjada swoje paznokcie.dla porównania fotka przed zrobieniem.metoda combo
przed
po
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)