Czesc dziewczyny![]()
Mam na imie Patrycja i od czerwca 2009 jestem technikiem uslug kosmetycznych a od grudnia 2009 jestem stylistka paznokci![]()
Czesc dziewczyny![]()
Mam na imie Patrycja i od czerwca 2009 jestem technikiem uslug kosmetycznych a od grudnia 2009 jestem stylistka paznokci![]()
Witam
od jakiegoś czasu tylko obserwuję, ale postanowiłam się przywitac i troszkę poudzielac
Mam na imię Iwona, mam 20lat i stylizacja paznokcie zajmuje się od 2lat
Witam wszystkich
Na tym wspanialym forum kazda z nas sie odnajdzie![]()
Witamy!
niedawno sama przekonalam sie , ze warto wymieniac sie informacjami z dziewczynami wiec mam nadzieje ze sie spodoba wam to forum) tak samo jak mi
![]()
witam wszystkich serdeczniejestem tutaj już dość długo zalogowana, ale kompletnie nie orientuję się w tym układzie stron stąd moja cicha obecność
no ale mój Kochany Izul - Woszczur mnie molestuje, żebym się w kuńcu odezwała więc przypełzłam
tak więc mam na imię Kamila, jestem z Pajęczna (woj. łódzkie, ale bliżej mi pod Częstochowę
)
pazurami zajmuje się od marca 2009 roku, czyli odkąd skończyłam kurs z akrylu, który kocham, uwielbiam i nie zamienię za nic w świecie na żel
aczkolwiek trochę żeluję, ale raczej na zasadzie combo
no i jeszcze w marcu chcę pykąć kursik z zeli - tak dla doświadczenia
hmm poza tym mam 2 letnią córcie - małą stylistkę Amelię i obecnie jestem w 7 m-cu drugiej ciąży i będzie chłop
mimo brzucholka z pazurków nie rezygnuję, bo tak jakbym z powietrza zrezygnowała
postaram się szybciutko rozejrzeć, połapać w tym wszystkim i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie to swojego szalonego grona
a póki nie mam jeszcze galerii moje prace możecie obejrzeć na:
KaMiLaC. - Onet.pl Blog
całuję i pozdrawiam![]()
witamy cię KaMiLaC.![]()
Witam wszystkich jestem Sabina forum przeglądam od niedawna wiec postanowiłam sie przywitac. Paznokciami dopiero zaczynam sie zajmowac i ucze sie sie sama chce iśc na kurs ale narazie nie ma kasy. Buziaki pozdrawiam
witajcie witajcie![]()
Witam wszystkie nowe osóbki![]()
Witam wszystkich cieplutko
Tylko moderatorzy i administratorzy mogą używać tagów green i red.Posze zapoznać sie z regulaminem.
Ostatnio edytowane przez aga ; 06-02-2010 o 18:03
Witamy nowe forumowiczki![]()
![]()
Zabawne jak mało ważna jest twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę, a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop.
Kochani.witam Was wszystkich gorąco
Asia,33 lata,takjakby mąż, wyższy ode mnie syn,2 szalone koty...gdyby nie paznokcie niczym nie wyróżniałabym się z tłumu:> Moja starsza siostra powtarzała mi (malując swoje dłuuuugie paznokcie),że prawdziwa kobieta musi mieć ZAWSZE piękne dłonie....13 lat temu odkryłam cudowny wynalazek,paznokcie,które mogą się łamać,bo za chwilę mam je znowu,paznokcie,które są idealne,proste...No i zostało mi tak do tej pory,wciąż nie mogę się nacieszyć tymi małymi kawałkami plastiku...
Witamy wszystkie nowe stylistki i pasjonatkiMamy nadzieję,że znajdziecie tu dużo ciekawych porad jak i same podzielicie się swoim doświadczeniem
![]()
![]()
Witam Was wszystkie
Mam na imię Marta, mam 25 lat a pazurkami interesuję się od około 3 lat, początki były ciężźkie bo sama wszystkiego próbowałam dopiero po roku poszłam na kurs i na dobre się zaczęłoTak więc witam Was serdecznie i całuski
![]()
Witaj Marta![]()
Witam serdecznie Wszystkich forumowiczów![]()
![]()
![]()
witajcie![]()
Czesc wszystkie nowe laski-fajnie ze jestescie![]()
Cześć wszystkimPazurkami interesuję się od zawsze, jednak w praktyce od jakiegos roku
Głównie na koleżankach, rodzinie, rzadko na obcych klientkach. Na forum szukam inspiracji, dobrej rady, Waszej opinii
Mam na imię Gosia, mam 21 lat
Zawodowo zajmuję się raczej papierkową robotą, studiuję zaocznie. Jestem zaręczona i szczęśliwie zakochana w swoim narzeczonym oraz w moim piesku Cindy
Serdecznie pozdrawiam wszystkie forumowiczki![]()
witamy na forum, na pewno bedziesz zadowolona że sie tu zalogowałaś![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)