Pokaż wyniki 1 do 25 z 384

Temat: Decoupage

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rozkręcanko Avatar kotek2121

Domyślnie

^^ Co do chusteczek to mam kilka wzorków gotowych na kompie. Jak się ten załącznik załączy to wlepię więcej bo mam tego trochę.

Chusteczkę przymocowuję do kartki z drukarki, np. boki przyklejam delikatnie taśmą klejącą tak by nic nie latało i nie wlazło w trybiki z drukarki. i drukuję wzorek z kompa, chusteczkę odklejam i dzielę na warstwy w zależności czy wydruk był bardzo czy mniej wyraźny, czasem w ogóle nie dzielę. Po opracowaniu szkieletu pazurka z akrylu lub żelu (ja używam głównie akrylu) wtapiam wycięty i przycięty wydrukowany wzorek efekt bomba. Jak będę to robić za nie długo to wyślę fotęsy buziole

Wiem , że podobne rzeczy są na temacie dekupage ale to się chyba też może mieścić w tym temacie jesli nie to będę dalej umieszczać w dekupage. Mam nadzieję że załączniki widać, jeśli uznacie je za przydatne to mogę wkleić więcej Drukuje te wzorki na chusteczkach i wtapiam w akryl
    Ostatnio edytowane przez asia ; 11-02-2010 o 15:05 Powód: 2 posty tego samego użytkownika pod soba

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania