dziewczyny....
nie wiem czy powinnam pisać....ale....
...oglądałam wyniki konkursu walentynkowego elegance....i nie wiem czy praca 20ta nie zajęła przypadkiem drugiego miejsca?
dziewczyny....
nie wiem czy powinnam pisać....ale....
...oglądałam wyniki konkursu walentynkowego elegance....i nie wiem czy praca 20ta nie zajęła przypadkiem drugiego miejsca?
o w morde Kalaga faktycznie
![]()
ooo.. dobry bajer...
w sumie jakby nie patrzec.. stylizacja inna
kalaga ty to masz oko![]()
ale jaja normalnie chamstwo;/ ciekawe czy ktos to zglosi
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
ankieta: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...e-janeiro.html
wyniki ankiety będą w poniedziałek bo w niedzielę mam wieczór zarezerwowany dla mojej żonki![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
głosik oddałam
Hej wszystkimjaki fajny konkurs. szkoda ze udzialu nie moglam wziac... ale chetnie zaglosuje
![]()
i ja oddałam swój głosale więcej niż jedna praca mi się baaaardzo podoba i był mały problemik, ale udało mi się zadecydować
![]()
z forum można się wiele nauczyć
i ja zaglosowalam![]()
ja tez zagłosowałam![]()
też oddałam głos![]()
Mój też już poszedł![]()
i moj oczywiscie
No to glosik oddany![]()
Ja również pozwoliłam sobie na oddanie głosiku![]()
kurcze ja sie nie moge zdecydowac![]()
Asia to proste wybierz te co Ci sie najbardziej podobaja hihi![]()
![]()
kalaga4, to ja zajęłam 2 miejsce i na ten konkurs robiłam tylko jedną rękę, a później żeby nie było że to ta sama praca zostawiłam tylko tło i dorobiłam drugą rękę innego koloru, kwiaty i maskę ponieważ niestety robiłam na swoich rękach z dnia na dzień. Niestety, ale ja dopiero zaczynam i nie mam do dyspozycji modelek tylko swoje ręce. Z tego co mi się wydaje, to nie można wstawiać prac identycznych tzn. tych samych, a te dwie stylizacje nie są identyczne, jeśli się mylę możecie usunąć moją pracę z konkursu karnawał w Rio, bo zrobiłam i wysłałam ją ponieważ takie konkursy to fajna zabawa i nie jest tak bardzo ważna nagroda. To już od was zależy, czy naprawde jest niezgodnie z zasadami.
pogodka20 Gratuluję wygranej!
Dla ciebie to tylko fajna zabawa a dla mnie i dla dziewczyn to świetna zabawa i ważna wygrana. Marzymy o takiej wygranej.
Jeśli Ci nie zależy na wygranej rób pazurki dla siebie i nie wystawiaj ich na konkurs. Zabawa zabawą ale dla nas to możliwość fantastycznych szkoleń!
My siedzimy po nocach, wkładamy w to całe serce. Też dopiero zaczynamy,czasami nie mamy modelek. Mamy rodziny, dzieci, pracę, studia, itd....Ale nie idziemy na łatwiznę.
I nie zmieniamy serduszek na kwiatki na gotowym paznokciu. To nie o to chodzi. Tak wygrana nie smakuje najlepiej.
Ja myślę, że to nie jest fair.
Ostatnio edytowane przez kalaga4 ; 13-02-2010 o 02:40
Znow zadyma![]()
mój głosik tez poleciał![]()
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
kalaga4, dzięki za pouczenie, to był mój błąd z którego możesz wierzyć lub nie, ale nie zdawałam sobie sprawy. Również siedzę po całych nocach, bo niestety robię bardzo powoli. Dla mnie jest to przede wszystkim fajna zabawa, ale z wygranej bym się strasznie ucieszyła jak każda dziewczyna. Popieram cię, że jest to naprawdę bardzo dobre szkolenie samej siebie i właśnie z tych wszystkich powodów biorę udział w konkursach, ale dość tłumaczenia samej siebie. Już widziałam, że jestem zdyskwalifikowana i to dobrze, bo przynajmniej już nie będę robić z siebie większej idiotki. Przepraszam was wszystkich, nie złamałam regulaminu umyślnie po prostu nie zdawałam sobie sprawy, że tak też nie wolno. Jest mi bardzo głupio i mam nadzieje, że mnie nie skreślicie na tym forum. Więcej na pewno się coś takiego nie powtórzy. Na jakimkolwiek konkursie w którym wezmę następnym razem udział nie zrobię już takiej bumelki i nie pójdę na łatwiznę, bo rzeczywiście jest to bardzo nie fair w stosunku do osób, które biorą udział w konkursachMam nadzieje, że długo nie będziecie mnie kojarzyć z tą okropną sytuacją, ponieważ lubię to forum i atmosferę która w nim panuje. Przepraszam jeszcze raz.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)