ja tam calkiem na luzienadziei na wygrana sobie nie robie
jedyne co mnie denerwuje to ciagle przekladanie wynikow, ale przy tylko konkursach tak bylo ze juz sie przyzwyczilam![]()
ja tam calkiem na luzienadziei na wygrana sobie nie robie
jedyne co mnie denerwuje to ciagle przekladanie wynikow, ale przy tylko konkursach tak bylo ze juz sie przyzwyczilam![]()
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
Heheh jak tak dalej pójdzie to wieczorem w nerwice wpadniemy
Trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie, bo zwariować idzie czekając![]()
mój głosik już poszedł!
Powodzenia dziewczyny!
I szczęśliwego Dnia Zakochanych
!
![]()
ze względów technicznych wyniki nie zostaną dzisiaj podane.nastąpi to dopiero po powrocie jednej z jurorek. przepraszamy
ps. nie są to żarty
ps. co to znaczy po powrocie?
jedna z jurorek wyjechała. podała ani wyniki i punktacje ale z prac pierwsze wystawionych a nie z tych co są teraz. więc wszystko się musi przesunąć w czasie do jej powrotu.![]()
no dobra, rozumiemy, tylko kiedy ten powrót ma nastąpić mniej więcej? za tydzień? miesiąc? z nas są strzępki nerwów trochę, siekiery poleca jak takie kwiatki będą..![]()
trudno mi powiedzieć.![]()
Jak nie urok to.. przemarsz wojsk radzieckich.. cos ten konkurs z przeszkodami jak dąb Bartek sie zrobilszkoda
choco dokładnie, ale może finał będzie adekwatny do przejść![]()
Obym dożyla hyy![]()
ja to zawsze tak wykracze, gdzieś tam pisałam ze "ja to moge czekać i miesiąc, jeśli by było na co" i masz babo placek..
![]()
no to cale forum czekac musi
całe forum będzie w strzępkach od czekaniaja chyba wole nei wiedzieć keidy będą te wyniki, po prostu któregoś dnia wstane i zobacze
to nei na moje nerwy
![]()
chyba to wyczulam![]()
Wyczuwałyście wcześniej to mogłyście coś napisać wcześniej, byśmy się mnie stresowały![]()
wiecie co ja nie wiem ale to jedyne forum na ktorym zawsze sa takie cyrki z wynikami![]()
kurcze szkodaja tez czekam na wyniki od poniedziałku
ale nie rozumiem, ziz, jak z pierwszych wystawionych ;>? no dobra nie ważne... szkoda ze nie wiadomo, kiedy beda te wyniki...
Ja si ejuz tak denerwuje,ze masakrai chyba wszystkie paznokcie zjem, zanim sie wyniki pojawia
![]()
Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę
Niestety część jury nie wywiązała się z umowy i nie przedstawiła swoich punktów a bez kompletu nie możemy ogłosić wyników.
Jedyne co mogę powiedzieć to że mi wstyd za to .. i was przepraszam
na pocieszenie za momencik wstawię prace która została wybrana przez was w sondzie
postaramy się jak najszybciej rozwiązać tą sprawę..
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...e-janeiro.html
jak tylko jury dośle punkty poinformuje was o tym
jeeee! gratulacje
! piekna praca
![]()
gratulacje Szokoooooooo, super praca![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)