Pokaż wyniki 1 do 25 z 722

Temat: [Konkurs] Szalenstwa Karnawalu Rio de Janeiro

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Instruktor Mistero Milano Avatar Anna Kosińska

Domyślnie Odp: [Konkurs] Szalenstwa Karnawalu Rio de Janeiro

W Imieniu Centrum Szkoleniowego Olymp chcialabym Wam bardzo podziekowac za uczestnictwo w konkursie,za walke i wytrwalosc do konca,wiele pieknch prac,bardzo pracochlonnych,widac ze dalyscie z siebie wszystko..
    Gratuluje z calego serducha dziewczynom ktore stanely na podium i wyroznionym oraz wszystkim ktorzy oczywiscie w nim uczestniczyli...Niektore prace by stanely na podium brakowalo na prawde po 1 do paru punktow wiec rywalizacja miedzy pracami byla ogromna..nie bylo latwo
    Obiecuje ze bedzie nastepny konkurs,rowniez z kuszacymi nagrodami..
    Dziekuje Izie z calego serducha ktora bardzo Mi pomogla przy rozwiazaniu konkursu no i Mojej Karolci za wszystko.. i dziekuje rowniez wszystkim ktorzy dopingowali dziewczynom..

Ja jedynie prosilabym wygrane i wroznione o przeslanie na moj e-mail dane osobowe czyli adres zamieszkania pelne imie i nazwisko a wygrane o kontakt telefoniczny..

[EMAIL="a.nia.79@hotmail.com"]
    Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    Punkty ktore uzyskalyscie w konkursie,wyslane bedziecie mialy droga e-mailowa..
    Ostatnio edytowane przez zizia ; 16-02-2010 o 14:08

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)